תופעות נוירולוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות נוירולוגיות
    שרה
    26/08/2010

לפני ארבעה וחצי חודשים התעוררתי עם אגודל יד שמאל רדום . הרדימות לא עברה והתחלתי כעבור שבוע להרגיש עיקצוצים במקומות שונים בגוף. כעבור חודשיים הרדימות באצבע חלפה אבל העיקצוצים ממשיכים. אני מרגישה גם זרמים במקומות שונים. בדיקות שבצעתי : אי אם ג'י - תקין, סי טי של עמ"ש צווארי - תקין, סי טי מוח - תקין. בדיקה נוירולוגית תקינה, בדיקות דם כולל בי 12 תקין.
    כל העיניין התחיל בתקופה בה הייתי בסטרס נוראי לאחר טראומות שעברתי + חרדות. כמובן שהמצב של התופעות הנוירולוגיות לא הועיל לחרדות. אני חרדה כל בוקר לראות מה אני ארגיש היום. כל יום אני מרגישה עיקצוצים במקום אחר.

הרופא החליט על טיפול במירו (רמרון). אני לוקחת מירו 30 מ"ג חודש ושבוע ולא מרגישה שיפור בתופעות הנוירולוגיות, וגם לא החמרה.
    מרוב חרדה אני מדימיינת חולשה בידיים ואחרי שאני לוקחת חצי לוריוון זה נרגע לי.
    הנוירולוג לא יודע איך להסביר את התופעה. האם יכול להיות מצב של דלקת או וירוס שגורם לתופעות נוירולוגיות כאלה?
    מה עוד ניתן לעשות? האם זה יכול לעבור איי פעם?
    בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות נוירולוגיות

הוספת תגובה

• שרה

ד''ר אבי גדות
    27/08/2010

ישנה משמעות לשאלה האם העקצוצים קבועים או חולפים - האם משנים מיקום או לא.
    כפי שסיפורך נשמע והעובדה שלוריבן עוזר, אם העקצוצים אינם קבועים ומשנים מקום בהחלט יתכן שמדובר בחרדה.
    עם זאת, אם הסימפטומים קבועים ומחמירים יש לפנות שוב לבירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו