לחץ תוך גולגולתי שעבר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ תוך גולגולתי שעבר.
    ליאור
    26/08/2010

אני בת 15 , לפני כחוודש אושפזתי בבית החולים מצאו לי לחץ תוך גולגלתי ,הלחץ עבר לפי תוצאות בדיקת העיינים .
    בלי קשר ללחץ התוך גולגלתי יש לי כאבי ראש שנמשכים כבר שנתיים , שאני לא יודעת ממה הם , והם נהיים בלטי נסבלים , אני מרגישה כאאילו פלטה לוחצת לי על הראש אבל זה כאב של 10 דק' ונעלם זה לא כמו כאב ראש רגיל שתוקף אותך ואם לא לוקחים כדור הוא לא עובר.
    ולפעמים זה מתבטא רק בדקירות , הרופא המטפל אומר שזה מיגרנה מה אתה חושב ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ תוך גולגולתי שעבר.

הוספת תגובה

• CT

מיכל
    27/08/2010

אני מציעה לך לעשות CT ולא לזלזל בזה אחי סבל מזה כמה שנים עד שעבר מפרצת מוחית והרופאים תמיד אמרו מיגרנה ונתנו אקמול...לא לזלזל בכאבי ראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד תגובה

ליאור
    27/08/2010

שכחתי לציין גם שהופניתי לבדיקת עינים שיציאה תקינה בדיקות דם לקליום שיצאו תקינות וכל זה לאחר סיום תרופת הארמוקס בשבוע הבא אני צריכה לחזור לניורולג שליי עם הסיכום של כל הבדיקות , אך אני לא רגועה ורוצה חוות דעת של עוד רופא האם צריך אתה חושב? או שאפשר להסתפק בחוות דעת של רופא אחד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

ליאור
    27/08/2010

עשיתי CT ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ תוך גולגלתי מוגבר.

ד''ר אבי גדות
    27/08/2010

חסרים פרטים רבים בסיפור - מה היתה הסיבה לניקור המותני, האם נקבעה אבחנה, האם הוחל טיפול, האם האבחנה של מיגרנה היתה לפני גילוי הלחץ או אחרי, לאילו בדיקות נוספות הופנית.
    לחץ תוך גולגלתי מוגבר יכול לגרום כאבי ראש והטיפול תלוי בסיבה.
    מיגרנה אינה נמשכת 10 דקות בד"כ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שהגביר לי את הלחץ כדורי המינוצין

ליאור
    27/08/2010

עשו לי ניקור כדי להוריד את הלחץ ולאחר מכן לקחתי כדורי אורמורקס במשך 3 שבועות בערך .
    עשיתי גם צילום CT וגם צילום MRI

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו