אחרי אשפוז וללא ממצאים מדוייקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי אשפוז וללא ממצאים מדוייקים
    אלכס
    31/08/2010

שלום רב,

התאשפזתי עקב רעידות בידיים (יותר ביד שמאל) עם תחושת רדימות ברגל שמאל. לפני ובצמוד לרעידות ראיתי לבן בעיניים והרגשתי חולשה חזקה בכל הגוף. לאחר כשעה הרעידות נרגעו אך הרגשתי כי פלג הגוף הימני (יד, רגל, פנים-לחי) רדום. כשעה וחצי לאחר מכן החלו התכווצויות ותנועות בלתי רצויות ביד ימין שהתפשטו לפנים (אזור הלסת) ולרגל ימין. ביום למחרת התנועות היו בעיקר בפנים וביד ימין.

לאחר ארבעה ימים היו לי 2 התקפים של רעידות ותנועות בלתי רצויות ביד ימין ובפנים בצורה חזקה מאוד עם הרגשת חולשה ואי יכולת להסתכל על אור חזק. שלושה ימים לאחר היה לי שוב התקף דומה ביד ימין חזק מאוד, בפנים בינוני וברגל ימין מעט ללא הרגשת חולשה.

CT-תקין, דופלר-תקין, TCD-תקין, EEG (רגיל+שינה)-תקין, בד' דם - תקין, פרט לעליה קלה ברמת FT4 עם רמת TSH תקינה, בדיקת נוזל עמוד שידרה - תקינה- חלבון-38.8, סוכר-62, ללא תאים, ווירולוגיה תקינה.
    נשללה אשפרות למחלץ וילסון.
    MRI - תקין, פרט ל "ברירית דופו דורזלי של נזופרינקס מודגם מבנה בעל אופי ציסטי בקוטר כ 8 מ"מ" THORNWALD CYST

התנועות הבלתי רצוניות נשארו בפנים וביד גם עתה (לאחר האשפוז) והתחלתי טיפול ב XENAZINE.

במה מדובר?
    האם מדובר בתופעה אחת או מס' תופעות (משהו נוירולוגי + תיקים)?

אני עובד עצות ומבקש את ייעוצכם.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני רק בן 27!

אלכס
    31/08/2010

איש צבא ופועל בסביבה די לחוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מאיר קסטנבאום
    31/08/2010

אתה מתאר סיפור רפואי מורכב ועברת בירור מקיף כולל בירור הדמייתי, חשמלי ניקור מותני שלא הדגים ממצא זיהומי או דלקתי.
    אני מניח שלאחר ששוחררת מביה"ח לאחר האשפוז שוחחו איתך ורשמו מכתב סיכום שמפרט את האבחנה המבדלת האפשרית לתלונותיך ושוחחו איתך על האפשרויות.
    במידה והתופעות נמשכות מומלץ לשוב לבדיקת נוירולוג ובהתאם לחשד הקליני לשקול ביצוע בדיקת MRI.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זהו שלא כל כך ברור מה היה לי

אלכס
    31/08/2010

פרט לזה שקבעו שאני סובל מתיקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו