מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים לא מוסבריםמיכאלה05/09/2010
לפני כ 6.5 שנים החלו לי זרמים בידיים ביחוד ביד שמאל שהתפשטו לכיוון כפות הרגליים, בהמשך דקירות בכל הגוף וכמובן תחושת פחד בעקבות התחושות בדיקה נוירולוגית ב 2006 כולל mri מוח בדיקות emg בדיקות ראומטולוגיות מקיפות יצאו תקינות ואני המשכתי לחיות עם התחושות שהחמירו וכללו תחושת צריבה חזקה בעור , כאבים בידיים , הרדמות ידיים בשינה וחרדה גדולה, לפני כ שנתיים פניתי שוב לנוירולוג שהפנה אותי ל בדיקת mri צוואר שיצאה גם תקינה + בדיקה של סיבים דקים שמצאה ירידה בינונית בתחושה ( חתכו לי חתיכה קטנה מהעור ברגל). הנוירולוג אמר שזה לא נראה לו מסביר את התופעות והפנה אותי לפסיכיאטר- הייתי כבר בחרדה גדולה טופלתי תקופה בסימבלטה ואלטרולט עם הטבה חלקית.
כרגע אני ללא טיפול ועם תחושות דומות , האם לאחר כ 6 שנים אני יכולה להיות רגועה שאם היה מדובר במחלה קשה היו כבר מגלים אותה ( בהתחשב בכל הבדיקות שביצעתי), או שיש צורך בהמשך בירור תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר איתן אוריאל08/09/2010מבלי לבצע בדיקה גופנית ולעבור על התיעוד הרפואי אינני יכול כמובן לקבוע אבחנה ואת המקור לתלונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)