חשש לאירוע מוחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש לאירוע מוחי
    שרון סיבידיה
    26/09/2010

לפני כשש שנים הובחנתי כחולת סרטן שד. אברתי כריטה חלקית וטיפולים כימוטרפיים וקרינה. אחרי 4 שנים חזרה לי המחלה, וןאובחנתי כחולת סרטן שד גרורתי, כבר למעלה משנה אני מקבלת טיפולים כימוטרפיים, בהתחלה טקסול, לא עזר, אחר כך קסלודה בכדורים, לא עזר, ובחצי שנה אחרונה אני מקבלת גמזר וציספטין. שזה עוזר, והסי טי מראה על נסיגה. בשבוע האחרון אני מרגישה מדי פעם כאבי ראש חזקים ועייפות .
    היום בבוקר, בזמן עבודה כמנהלת חשבונות, הרגשתי שהראיה שלי בעין ימין מטושטשת, ולפתע הרגשתי בזמן שדיברתי עם חברה, שכל הצד הימני שלי נמתח חזק, הפה, הלחי והעין, שאלתי את החברה, אם הפנים שלי עקומים והיא אמרה לי כן.
    מאוד נלחצתי, זה הפסיק לאחר 30 שניות לערך... וחזר שוב אחרי דקה.
    נבהלתי ואחי בא ולקח אותי לאונקולוגיה בתל השומר, הופא התורן נתן לי דחוף סי טי
    ורק מחר יש את התור.... לא בדקו כלום... ושלחו אותי הביתה כלאומת שבאתי... שאלתי תא עושים בדיקות, משאירים למעקב... אמרו לי לא... נראה לי מאוד מוזר
    לשלוח אותי הביתה ככה... אשמח אם תענו לי... האם זה אירוע? האם זה קשור לכימוטרפיה שאני עוברת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש לאירוע מוחי

הוספת תגובה

• המשך

שרון סיבידיה
    27/09/2010

אני בת 38 שכחתי לציין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו