תסמינים מדאיגים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמינים מדאיגים
    אייל
    26/09/2010

אני בן 28 לפני כ4 חודשים התחילו לי תסמינים מדאיגים כאבי שרירים ומיפרקים הרגשה חולשת שרירים אך כח גס שמור ואיני מוגבל בעשית פעולות. הכאבים והחולשה באים והולכים לפני כ3 שבועות הופיע אצלי קושי בבליעה הקושי נעלם לפני ימים מספר. היום התחיל סוג של נשימה שיטחית כאילו הראות לא מנצלות את מלוא המקום. בעקבות התסמינים ביקרתי אצל נוירולוג שבדק אותי בדיקה שיטחית ואמר שלא רואה שום בעיה נוירולוגית. האם התסמינים מתאימים למחלה כגונ א.ל.ס. והאם במחלה ניוונית תסמינים באים והולכים?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמינים מדאיגים

הוספת תגובה

• תסמינים

ד''ר איתן אוריאל
    27/09/2010

בודאי שאינני יכול לחלוק על נוירולוג שבדק אותך והתרשם ישירות מהבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה אשמח בכל זאת

אייל
    27/09/2010

תודה על התשובה היות ואני שוקל אם ללכת לחווד שניה. אשמח את תוכל לאמר לי האם התסמינים מתאימים למחלה ניוונית דוגמת א.ל.ס או שתסמינים שבאים והולכים אינם תסמינים של א.ל.ס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת ניוון

נועם
    27/09/2010

היי
    מהידע שלי מחלה זו היא מחלה מתקדמת ולא תופעות שנעלמות וחוזרות. האם אתה בלחץ אוסובל מחרדות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו