מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמינים מדאיגיםאייל26/09/2010
אני בן 28 לפני כ4 חודשים התחילו לי תסמינים מדאיגים כאבי שרירים ומיפרקים הרגשה חולשת שרירים אך כח גס שמור ואיני מוגבל בעשית פעולות. הכאבים והחולשה באים והולכים לפני כ3 שבועות הופיע אצלי קושי בבליעה הקושי נעלם לפני ימים מספר. היום התחיל סוג של נשימה שיטחית כאילו הראות לא מנצלות את מלוא המקום. בעקבות התסמינים ביקרתי אצל נוירולוג שבדק אותי בדיקה שיטחית ואמר שלא רואה שום בעיה נוירולוגית. האם התסמינים מתאימים למחלה כגונ א.ל.ס. והאם במחלה ניוונית תסמינים באים והולכים?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמינים
ד''ר איתן אוריאל27/09/2010בודאי שאינני יכול לחלוק על נוירולוג שבדק אותך והתרשם ישירות מהבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אשמח בכל זאת
אייל27/09/2010תודה על התשובה היות ואני שוקל אם ללכת לחווד שניה. אשמח את תוכל לאמר לי האם התסמינים מתאימים למחלה ניוונית דוגמת א.ל.ס או שתסמינים שבאים והולכים אינם תסמינים של א.ל.ס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת ניוון
נועם27/09/2010היי
מהידע שלי מחלה זו היא מחלה מתקדמת ולא תופעות שנעלמות וחוזרות. האם אתה בלחץ אוסובל מחרדות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)