עזרה לגבי אבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה לגבי אבא
    מיק
    08/10/2010

אבא שלי בן 58 והוא לקה לפני 6 שנים בארוע מוחי מאז הוא עבר בערך עוד 3 אירועים קלים.
    בחצי שנה האחרונה מצבו הדרדר הוא נכנס לדיכאון ומבולבל מאוד.
    רגכ אחד אתה חושב שהוא בסדר ורגע שני הוא לא איתך.
    היום הוא נראה חיוור והוא התחיל לדבר שוב לא ברור (היה לא תקופה בהתחלה שהוא לא דיבר ברור )כאילו שהוא לקה באירוע קטן שוב, וחוץ מזה מאתמול הוא התחיל לבכות כל הזמן
    דברתי איתו והוא התחיל לבכות.
    זה מאוד מדכא היינו איתו בשיכום יום בתל השומר והיא אמרה ששם אי אפשר לעזור לו אולי רק מעון יום.
    אני כבר מיואשרת יש לכם אולי איזה רעיון איך אפשר לעזור לאבא.
    הוא לא מוכן ללכת למיון הוא אומר שלא כואב לו כלום , מה הסיבה להתפרצויות הבכי הוא אף פעם לא בכה ככה

תודה מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה לגבי אבא

הוספת תגובה

• עזרה לגבי אבא - תגובה

ד''ר אבי גדות
    09/10/2010

ראשית עם יש חשד לאירוע מוחי יש לפנות מייד למיון.
    שנית אחרי אירועים מוחיים יכול להיות שינוי במצב הרוח ובהתנהגות כתוצאה מהפגיעה המוחית.
    אם מצב רוחו ירוד יש להתייעץ עם נוירולוג מטפל או פסיכיאטר.
    אם הבכי אינו קשור לסיטואציה קשה יותר לטפל ואין מדובר בדיכאון אך גם במקרה זה יש לפנות לנוירולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבא

מיק
    26/03/2011

אבא שלי עבר אורעי מוחי כבר כמה פעמים שהמצב היה טוב יחסית התחננו שהוא יעשה משהו עם עצמו והוא לא הסכים כרגע יש לאבי מטפל צמוד כי הוא עושה על עצמו פיפ
    הוא נהיה מאוד מאוד מאוד עקשן מקלל כל הזמן ולא רוצה להחליף חיתול רוב הבעיות הם בבוקר
    הוא ירד בחצי השנה האחרונה המון יותר מ 20 קילו.
    אמא שלי בבית והיא לא עובדת היא כל הזמן בוכה, היא אומרת שהיא לא יכולה כבר להשאיר אותו בבית.
    רצוי לציין שיש לו נורולוג שהוא הולך הלך פעם ברבעון ופסיכאטר .
    אני כבר לא יודעת מהלעשוות אמא שלי לא יכולה להתמודד איתו והאחים שלו לא עושים חיים קלים.

אמא אומרת שהוא כל הזמן צועק גם על העובד הזר.
    עובד אחד כבר הלך.

בבקשה עם יש לכם איזה עצה אני ישמח לשמוע

שבת שלום
    מיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבא - תגובה

ד''ר יולי טרגר
    27/03/2011

מיק שלום,
    אנו מכירים את התופעה לאחר אירוע מוחי. הפרעות התנהגות מי סוג זה שאתה מציין אצל אבא שלך שכיחות ופוגעות מאוד באיכות חיים של החולה ושל המשפחה שלו.
    התופעה לא קלה לטיפול, אך מחייבת מתן טיפול תרופתי פסיכיאטרי.
    צריך לפנות לפסיכיאטר לקבלת המלצות לטיפול תרופתי.
    במקביל ניתן לפנות למרפאת שיקום במרכז שיקום שאבא שלך קיבל טיפול שיקומי. אם הוא לא קיבל טיפול שיקומי כדאי להיבדק במרפא לשיקום לאחר אירוע מוחי באחד ממרכזי שיקום.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו