נימול בפנים כבר שלוש שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נימול בפנים כבר שלוש שנים
    מיה
    11/10/2010

שלום,
    אני בת 24. כבר תקופה(שלוש שנים לפחות) אני סובלת מתחושת נימול בצידו השמאלי של הפנים. איני בטוחה כיצד להגדיר תחושה זו אני פשוט מרגישה כובד באזור שמתחיל מהגבה עד לשפה השמאלית (בעיקר באזור הלחי), לאחרונה התחלתי להרגיש את הכובד גם באף. באף התחושה היא כמו לאחר הרדמה אצל רופא שיניים ואילו בשאר החלק השמאלי של הפנים התחושה היא תחושת כובד (כאילו מישהו נתן לי אגרוף ואני עדיין מרגישה את זה). הדבר בא והולך ולאחרונה זה קורה לעתים תכופות יותר ומפריע לי מאוד בתפקוד היומיומי. האם אכן נוירולוג הוא הרופא המתאים אליו עלי לפנות? מה יכולה להיות הסיבה לתחושה זו?
    אני מאוד מודאגת! אשמח לתשובה. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נימול בפנים כבר שלוש שנים

הוספת תגובה

• נימול בפנים

ד''ר מאיר קסטנבאום
    12/10/2010

אכן מומלץ לפנות לנוירולוג לקבלת אנמנזה של התופעות ולצורך ביצוע בדיקה נוירולוגית יסודית ובהתאם לממצאים יש לשקול ביצוע הדמיה מוחית.
    קיימות סיבות אפשריות רבות להפרעה בתחושה בפנים ביניהם מחלות דלקתיות, מחלות כי דם, הפרעה עצבית פריפרית .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו