מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעד ביד שמאלשרון12/10/2010
אני בת 25
בריאה
רק חסר לי קצת ברזל
שלשום יצאתי עם חברה לאכול ובזמן הארוחה התחילה לרעוד לי היד
ולא יכלתי לאכול.
וגם היום בעבודה ישבתי עם האנשים העובדים איתי לאכול ושוב החלה לרעוד לי היד השמאלית (אני שמאלית)
אני לא מבינה ממה זה קורה?
זה ממש פתאומי.
זה יכול להיות בגלל שהתקופה הייתה לי מאוד לחוצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעד ביד שמאל
ד''ר מאיר קסטנבאום13/10/2010לצורך הבנת הבעיה יש לפנות לנוירולוג לקבלת אנמנזה מתי מופיע הרעד, האם רק ביד אחת, האם במנוחה או בפעולה, האם קיים סיפור משפחתי. האם קיימות תופעות נוספות. בנוסף יש חשיבות לביצוע בדיקה נוירולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעידות
שרון28/10/2010אני בת 25
בריאה
רק חסר לי קצת ברזל
שלשום יצאתי עם חברה לאכול ובזמן הארוחה התחילה לרעוד לי היד
ולא יכלתי לאכול.
וגם היום בעבודה ישבתי עם האנשים העובדים איתי לאכול ושוב החלה לרעוד לי היד השמאלית
הרעד מופיע כשאני צריכה לעשות פעולות שדורשות עדינות כמו אכילה, הרמת מזלג או כפית, הרמת כוס וכ"ו
כשאני יוצאת לאכול עם חבר שלי או עם המשפחה זה לא קורה לי. אלא רק עם אנשים שאני מרגישה לידם לא בנוח.
הרעד הוא בשני הידיים וגם בראש. זה לא רעד יותר מדי מורגש אך יש רעידות קטנות
שאני לא מצליחה לאכול בלי שייפול משהו.
ואני מרגישה מן תחושת היפר אקטיביות.
אציין שכשאני במנוחה אין רעד.
במשפחתי אין שום היסטוריה של רעידות.
אני לא מבינה ממה זה קורה?
זה ממש פתאומי.
זה יכול להיות בגלל שהתקופה הייתה לי מאוד לחוצה? או מחרדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעידות - תגובה
ד''ר מאיר קסטנבאום30/10/2010הרושם הוא שאת מתארת תופעה של רעד ראשוני (essential tremor). תופעת הרעד מחמירה בזמן סטרס/התרגשות. במידה וקיימת הפרעה תפקודית ישנם טיפולים תרופתיים.
מומלץ להיבדק ע"י נוירולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)