מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסיקו להביא תרופה שנורא עוזרת לי ול27/10/2010
ואני מאוד הייתי רוצה לדעת איך אפשר להשיג אותה בלי מרשם
פירצטם
(נוטרופיל/נורמבריין)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסיקו להביא תרופה שנורא עוזרת לי ו - תגובה
ד''ר מאיר קסטנבאום27/10/2010התרופה דורשת מרשם רופא.
במידה ונטלת בעבר ניתן לפנות לרופא המשפחה לקבלת מרשם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחצתי הוספת הודעה במקום תגובה
ל28/10/2010אנא קרא את ההודעה תחת הכותרת-תודה ו.... שמופיעה מעל הודעה של מישהו בשם אייל. אולי אני אעתיק אותה לכאן ושלח עוד תגובה בשביל שיהיה רצף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ו... הדבקתי כאן בשביל הרצף...
ל28/10/2010נטלתי את התרופה הזאת בעבר . רשם לי אותה לראשונה נוירולוג שהלכתי אליו באופן פרטי(ד"ר לרמן)והוא רשם את זה כרוני .לאמא שלי יש כנראה את המרשם אצלה והוא מלפני 10 שנים ויכול להיות שהוא מרופא אחר כי לרמן הוא נוירולוג ילדים. השארתי לה עכשיו הודעה במזכירה. הבעיה היא שגם אם יהיה לי מרשם תקף, אני לא יודעת איפה לקנות את התרופה. החומר שממלאים איתו את הקפסולות חסר כנראה. איך אני יכולה לדעת אם יש אותו ואיפה? אולי אתה כנוירולוג יודע אם יש אותו בארץ או בחו"ל? יש לאמא שלי דוד שפעם היה משיג לנו את התרופה הזאת בשוויץ. הוא גר בברזיל ויש לו בנים נשואים בארץ והוא מאוד אוהב אותי. יש לי דמעות כי נזכרתי בסבתא שלי ז"ל. טוב נסחפתי כי זה לא קשור. האם יכול להיות שבבית מרקחת שסיפק את זה פעם בתל אביב זה קיים? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)