הפסיקו להביא תרופה שנורא עוזרת לי ו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסיקו להביא תרופה שנורא עוזרת לי ו
    ל
    27/10/2010

ואני מאוד הייתי רוצה לדעת איך אפשר להשיג אותה בלי מרשם
    פירצטם
    (נוטרופיל/נורמבריין)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפסיקו להביא תרופה שנורא עוזרת לי ו - תגובה

ד''ר מאיר קסטנבאום
    27/10/2010

התרופה דורשת מרשם רופא.
    במידה ונטלת בעבר ניתן לפנות לרופא המשפחה לקבלת מרשם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחצתי הוספת הודעה במקום תגובה

ל
    28/10/2010

אנא קרא את ההודעה תחת הכותרת-תודה ו.... שמופיעה מעל הודעה של מישהו בשם אייל. אולי אני אעתיק אותה לכאן ושלח עוד תגובה בשביל שיהיה רצף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו... הדבקתי כאן בשביל הרצף...

ל
    28/10/2010

נטלתי את התרופה הזאת בעבר . רשם לי אותה לראשונה נוירולוג שהלכתי אליו באופן פרטי(ד"ר לרמן)והוא רשם את זה כרוני .לאמא שלי יש כנראה את המרשם אצלה והוא מלפני 10 שנים ויכול להיות שהוא מרופא אחר כי לרמן הוא נוירולוג ילדים. השארתי לה עכשיו הודעה במזכירה. הבעיה היא שגם אם יהיה לי מרשם תקף, אני לא יודעת איפה לקנות את התרופה. החומר שממלאים איתו את הקפסולות חסר כנראה. איך אני יכולה לדעת אם יש אותו ואיפה? אולי אתה כנוירולוג יודע אם יש אותו בארץ או בחו"ל? יש לאמא שלי דוד שפעם היה משיג לנו את התרופה הזאת בשוויץ. הוא גר בברזיל ויש לו בנים נשואים בארץ והוא מאוד אוהב אותי. יש לי דמעות כי נזכרתי בסבתא שלי ז"ל. טוב נסחפתי כי זה לא קשור. האם יכול להיות שבבית מרקחת שסיפק את זה פעם בתל אביב זה קיים? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו