מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש רצופיםצביקה08/12/2007
שלום,
הנני כבן 55 ובריא בדרך כלל (מאוזן זה 5 שנים ע"י כדור סילריל ללחץ דם).
בתקופה האחרונה נתקפתי בכאבי ראש עזים שלא הרפו וכל כדור שלא לקחתי לא עזר.
גם פניה לרופא משפחה ולמר"מ לא עזרה (בדקו מערות הפנים והכל היה תקין). במיון בדקו לי את העיניים (לחץ תוך עיני הרחבת אישונים וכולי - תקין לחלוטין, בדיקות דם שונות (CBC וכימיה בדם - הכל תקין לחלוטין, אין לי שום בעיות תפקודיות, בדיקת CT ראש (ללא הזרקת חומר ניגוד) העלתה :
"חדרי המח, חריצים וציסטרנות תקינים. מודגמת קולקציה פרונטלית מימין, עם הדקקקות של העצם הסמוכה אליה מתאימה לציסטה ארכנואידלית. ללא עדות לדימום תוך מוחי, לאוטם חד או לאפקט מסה. סינוסים מאווררים. עצמות הגולגולת ללא ממצא פתלוגי".
תוצאות בדיקת הCT לא ברורות לי לגמרי - האם מחייבות טיפול נוסף, תרופתי או אחר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד''ר איתן אוריאל09/12/2007הציסטה מהווה צבר של נוזל ויכן מדובר בממצא אקראי ללא משמעות מיוחדת. הדקקות העצם מדגימה כי מדובר בתהליך ישן, יתכן שקיים אפילו מלידה, אולם יש צורך שהנוירולוג יתבונן בדמיה באופן ישיר,יתרשם מגודל הממצא, טיבו והאם קיים אפקט לחץ. יתכן ויהיה צורך להשלים את הבדיקה עם חומר ניגוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)