כאב ראש סחרחורות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש סחרחורות
    ירדן
    31/12/2010

שלום.

לפני כחודשים התחילו לי כאבי ראש מטורפים בצד ימין.

כשהלכתי לרופאת המשפחה היא אמרה שמדוברת בסינוסיטיז והביאה לי זינט,לאחר 10 כשהכאב לא עבר,היא הפנתה אותי לא.א.ג זה הביא לי אוגמנטין 800 מג ל14 יום פעמיים ביום. לאחר שהכאבים גם לא עברו הוא שלח אותי לרנטגן. עם הפניה לנירולוג. הרנטגן יצא תקין. הנירולוג שלח לCT שגם יצא תקין פרט לציסטה רירית מצד ימין (שזאת לא הסיבה לכאבים).

בנתיים שלח לרופא עיניים וא.א.ג שוב והביא לי טיפול תרופתי של דפלפט. ואמר לי לחזור אליו אחרי כל הבדיקות.

בנתיים הכאב רשא רק מחמיר, יש לי דקירות ברכה מצד ימין בעיקר,וסחרחורות מטורפות שגורמות לי פשוט ליפול מהרגלים.

לפני יומיים הייתה לי סחרחורת מטורפת,ופתאום יד ימין שלי התחילה לרעוד הרגשתי זרמים בראש והתעלפתי.

זה ממש מלחיץ אותי.

אינני יודעת מה הסיבה כי הכל תקין לפי הבדיקות שעשיתי עד עכשיו.

אשמח ליעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש סחרחורות

הוספת תגובה

• כאב ראש סחרחורות - תגובה

אייל קליין
    02/01/2011

שלום רב
    כדי לקבוע את הסיבה צריך לדעת מתי מופיעים הסימפטומים, כלומר בתגובה למה? כדאי להתייעץ שוב עם נוירולוג כדי לברר את העניין לעומק בייחוד לאור ההתעלפות.
    אייל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש סחרחורות

ירדן
    02/01/2011

תודה רבה על התחסותך.
    הכאבים מופיעים פתאום ללא קשר למצב מסויים.
    בדרך כלל בשעות הערב (אם זה רלוונטי)
    בימים האחרונים אני מרגישה כאילו הכל מסתובב לי וכאילו לא זורם לי דם בגוף.
    כאילו כל הגוף קר.
    זה מופיע ממש לאחר הכאבי ראש והסחרחורות.
    הCT והרנטגן שעשיתי יצאו תקינים.
    ככה שאני ממש מתוסכלת ואני לא מבינה מה מקור הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש סחרחורות - תגובה

אייל קליין
    02/01/2011

שלום ירדן
    סחרחורות כל כך קשות עד כדי התעלפות הינם סימפטום רציני שיש לבררו לעומק. ייתכן שמקור הבעיה במערכת הוסטיבולרית ואת זה רופא אאג עשוי לגלות. אני מציע להמשיך בקו בו התחלת.
    אייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו