מיגרנה חזקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיגרנה חזקה
    claudine
    14/01/2011

שלום רב לך ד"ר יקר,
    אני בת 20 וחצי ואני סובלת ממיגרנה ממושכת במשך 12 וחצי שנים
    מגיל 8 שנים ההתקף היה פעם בשלושה חודשים מלווה בהקאות ובחילות העיניין נמשך כ6 שנים מגיל 15 הכאב נהיה יומיומי ופועם יותר לוחץ בחצי ראש באיזור הרכות הגבות הסינוסים שמתחת לעיניים
    כאמור ניסיתי בהמלצת רופאים רבים טיפולים שונים
    מיגרלב, לא עזר בכלל אלגוליזין לא עזר בכלל רילרט עזר חלקי בכלל
    אלטרולט גרם לשלשולים ולא עזר בכלל טופמקס דרם להזיות ולא עזר
    ליריקה לא עזר מירו גרם לחולשה בכל הגוף לא עזר בכלל רמוטיב גרם לשלשולים ולא עזר בכלל פארוטין גרם לשלשולים ולא עזר בכלל

אגב עשיתי שני צילומי CT מוח שהיו תקינים האבחנה הייתב CHRONIC MIGRAINE W NO AURA וגם TENECION HEADECH
    גם עשיתי צילומי MRI MRV MRA מוח צאוורי ו עמוד שדרה שהיו תקינים למעט המנגיומה בחוליה C 7

אני כבר מיואשת לגבי מצבי ואני לא יודעת מה לעשות אולי יש באפשרותיך להמליץ לי על תרופה אחרת להקלה במיגרנה??
    אגב, המליצו לי גם זריקות בוטוקס ו ביופידבק למיגרנה אני לא יודעת אם זה טוב יעיל בדוק צבחינה רפואית?

אודה לך מראש על תגובתך

אגב, אני סובלת גם מקוליטיס דלקת מעי גס, ודאודניטיס דלקת התריסריון עם כיבים .

תודה מראש
    קלודין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיגרנה חזקה

הוספת תגובה

• מיגרנה חזקה - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    17/01/2011

יפולים מונעים שלא הזכרת זה דרלין של 80 מג או 160 מג וכן ניתן לנסות טיפול בדפלפט כטיפול מונע . וטיפולים להתקפים עצמם אימיטרקס או ריזלט .
    זריקות בוטוקס יכולות לעזור לכאבי ראש כרוניים אבל זה לא בסל באופן פרטי יש מצב לנסות זאת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך המהירה

claudine
    17/01/2011

דפלפט ניסיתי וגרם לי לשלשולים חזקים וכאבי בטן לכן הפסקתי
    היום הייתי אצל רופא פלסטיקאי והוא לא מאשר לי לעשות זריקות בוטוקס לא יודעת למה הוא אומר שזה לא יעזור לי ואני טיפחתי ציפיות בזה
    אני לכאבים חזקים מוסיפה ROKACET וזה עוזר לי אבל הבעיה היא שיש לי כאבי ראש כל יום מגרנוטיים כרונוניים TENESION HEAD HECHE
    ואני כבר איך אומרים אובדת עצות וכבר המיגרנה הזו השתלטה לי על החיים
    ובגלל \זה אני לא יכולה לעבוד או אפילו לנסוע למקומות ...............

אשמח לתגובתך
    תודה מראש
    ערב טוב לך ד"ר יקרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו