מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מוזרה על "אימון" התת מודערועי13/02/2011
אני זוכר שראיתי לפני כמה חודשים (לא הצלחתי לאתר את הסרטון) סרטון שהראה ניסוי באדם שבמשך כמה ימים, כל פעם השמיעו לו צליל יחודי ואז ירו בו עם רובה אוויר
במהלך הכמה ימים האלא התת מודע שלו הבין שהצליל קשור לכאב מהרובה אוויר,
ואז פתאום השמיעו רק את הצליל בלי לירות ברובה האוויר, ומיד שהוא שמע את הצליל הוא התקפל כזה מתכונן לקבל את המכה מהכדור (הוא לא עשה את זה בצורה רצונית אלא זה היה מין אינסטינקט)
עכשיו לשאלה, האם אני יכול לאמן את התת מודע שלי גם ככה אבל במשהו יותר מסובך? אני משחק פינגפונג איזה רבע שה פעמיים בשבוע, ומלפני כמה שבועות כל פעם שהפסדתי מכה נתתי לעצמי מין מכה קטנה על הראש עם המטקה של הפינג פונג, עכשיו הם יכול להיות שאחרי מספיק זמן התת מודע שלי יבין את הקשר בין ההפסד למכה וינסה להתחמק מהמכה וכך מההפסד ולהפוך אותי לשחקן טוב יותר בפינג פונג? האם זה אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מוזרה על "אימון" התת מודע - תגובה
ד''ר יולי טרגר16/02/2011התופעה שבסרטון מוכרת היטב...
לגבי השאלה שלך, אני בספק רב שזה יעבוד כך...
לפחות אני לא הייתה ממליץ לך להתחיל להרביץ את עצמך בראש עם המטקה לאחר כל הפסד. לא בטוח שזה יעזור לא להפסיד, אך זה בטוח יכול לפגוע בראש שלך... לא כדאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)