פרכוס לא ברור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרכוס לא ברור
    לין
    07/03/2011

לצוות הרפואי השלום והברכה!

אני בת 35.אם חד הורית. לפני 10 חודשים אבדתי את ההכרה בעבודה. צוות מד"א תאר בדו"ח שנראה שעברתי פרכוס, אבדתי הכרה והתעוררתי לאחר 2 דקות מבולבלת.
    עברתי בביה"ח סדרת בדיקות שהיו כולן תקינות ולאחר בדיקה נוירולוגית וEEG ובדיקת MRI נראה שהכל תקין.
    הרופאים לא ידעו בוודאות מה לומר וממה הפרכוס ואם אכן היה פרכוס והחליטו שכנראה מדובר בפרכוס אפילפטי. מעולם לא ארע לי דבר דומה ואין במשפחתי אפילפסיה. יש לי אולצרטיב קוליטיס שתוקף פעם בשנה.באותו שבוע הייתי במצב נפשי איום ונורא כפי שמעולם לא הייתי בו ואני סבורה שבשל כך אבדתי את הכרתי.
    נתבקשתי ע"י ביה"ח לעדכן במשרד הרישוי כדי שיקבלו החלטה לגבי הנהיגה שלי.
    שאלותי: על סמך מה החליטו הרופאים שמדובר בפרכוס אפילפטי?
    ממה נובע פרכוס כזה?
    והאם על פי פרכוס אחד יכולים לטעון לפגיעה בכושר הנהיגה שלי?
    אשמח מאוד לתגובתכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרכוס לא ברור

הוספת תגובה

• פרכוס לא ברור - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    15/03/2011

פרכוס זה על סמך עדות של עדי ראיה לגבי סוג ההתעלפות שראו אותה . זה עדין לא אומר שאת סובלת מאפילפסיה על מנת לאבחן אפילפסיה יש צורך בלפחות 2 התקפים בחיים . בכל מקרה ארוע של איבוד הכרה מלווה בפרכוסים מונע נהיגה למשך שנה . אם אחרי שנה לא ארע יותר כלום ניתן לחזור לנהוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו