תחושת נימול ושריפה בירך- נוירופתיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת נימול ושריפה בירך- נוירופתיה?
    דורון
    20/03/2011

שלום,
    אני בת 24, בריאה. כבר לפני 4 שנים בערך החלה אצלי בעייה לא מובנת של תחוש נימול ושריפה חזקה בירך העליון של רגל שמאל(כל החלק שבין הברך למותן) בלבד.
    התחושות קורות בעיקר בזמן השינה, כשבבוקר לקראת ההתעוררות אני מרגישה כאבים עזים. נבדקתי בעבר אצל נוירולוג בכיר באיכילוב שאמר כי איננו יודע מה מקור הבעיה ואין איך לפתור אותה. לאחר זמן מה התחושות חלפו ולאחרונה חזרו שוב. בימים האחרונים אני אפילו מרגישה כאבים גם ביום וזה מקשה על ישיבה והליכה.. אי אפשר לסכל רגליים וכו'..
    מה זה יכול להיות? האם נוירולוג אמור לבדוק אותי? אמרו לי שאולי זה קשור לעמוד השדרה בכלל.. סבתי חולת סוכרת, האם יכול להיות שיש לי נוירופתיה סוכרתית? אין לי כאבים או תחושות דומות בכפות הרגליים, רק בירך. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחושת נימול ושריפה בירך- נוירופתיה? - תגובה

אייל קליין
    21/03/2011

המופע אינו אופייני לנוירופתיה סכרתית. אני מציע לפנות לאורטופד על מנת לברר האם התופעה נובעת מבעיה כלשהי בעמוד השדרה המותני ובמידת הצורך גם לפיזיותרפיה להמשך הטיפול בעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השערה שאולי תרצי להעלות בפני מטפלך

חנה
    23/03/2011

הי,

אופציה שלעתים אינה נבחנת היא לחץ על עצב ה
    "lateral cutaneus nerve of thigh" - זהו עצב תחושתי (ולפיכך שטחי מאוד), היוצא מעמוד השדרה המותני ומעצבב את האזור עליו את מדברת.

שמעתי כבר על מספר מקרים מחברים מנוסים ממני, בהם אפילו מכנסיים הדוקות מדי (אלו מהגזרה הנמוכה) עוררו סימפטומים דומים לאלו שאת מתארת.

כמובן שזו השערה בלבד, אך אולי תרצי להעלותה.

בהצלחה-
    יערה, סטודנטית לפיזיותרפיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו