מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת נימול ושריפה בירך- נוירופתיה?דורון20/03/2011
שלום,
אני בת 24, בריאה. כבר לפני 4 שנים בערך החלה אצלי בעייה לא מובנת של תחוש נימול ושריפה חזקה בירך העליון של רגל שמאל(כל החלק שבין הברך למותן) בלבד.
התחושות קורות בעיקר בזמן השינה, כשבבוקר לקראת ההתעוררות אני מרגישה כאבים עזים. נבדקתי בעבר אצל נוירולוג בכיר באיכילוב שאמר כי איננו יודע מה מקור הבעיה ואין איך לפתור אותה. לאחר זמן מה התחושות חלפו ולאחרונה חזרו שוב. בימים האחרונים אני אפילו מרגישה כאבים גם ביום וזה מקשה על ישיבה והליכה.. אי אפשר לסכל רגליים וכו'..
מה זה יכול להיות? האם נוירולוג אמור לבדוק אותי? אמרו לי שאולי זה קשור לעמוד השדרה בכלל.. סבתי חולת סוכרת, האם יכול להיות שיש לי נוירופתיה סוכרתית? אין לי כאבים או תחושות דומות בכפות הרגליים, רק בירך. תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת נימול ושריפה בירך- נוירופתיה? - תגובה
אייל קליין21/03/2011המופע אינו אופייני לנוירופתיה סכרתית. אני מציע לפנות לאורטופד על מנת לברר האם התופעה נובעת מבעיה כלשהי בעמוד השדרה המותני ובמידת הצורך גם לפיזיותרפיה להמשך הטיפול בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשערה שאולי תרצי להעלות בפני מטפלך
חנה23/03/2011הי,
אופציה שלעתים אינה נבחנת היא לחץ על עצב ה
"lateral cutaneus nerve of thigh" - זהו עצב תחושתי (ולפיכך שטחי מאוד), היוצא מעמוד השדרה המותני ומעצבב את האזור עליו את מדברת.
שמעתי כבר על מספר מקרים מחברים מנוסים ממני, בהם אפילו מכנסיים הדוקות מדי (אלו מהגזרה הנמוכה) עוררו סימפטומים דומים לאלו שאת מתארת.
כמובן שזו השערה בלבד, אך אולי תרצי להעלותה.
בהצלחה-
יערה, סטודנטית לפיזיותרפיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)