מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התגברות קפיצות שרירים אחרי פיגוע.יאיר06/04/2011
שלום רב
לאחרונה לפחות חצי שנה אני סובל מקפיצות בשרירים בעיקר במנוחה..
אני סובל ממתח נפשי גבוה מהעבודה והבית .לפני שבוע היית מעורב באותו פיגוע חבלני
בירושלים ומתוך כך נתקפתי התקפי חרדה קשיםץ הייתי אצל רופא משפחה שבדק אותי ואמר לי שמבחינת הרעידות הכל בבסדר ואין מה לדאוג - אין צורך לראות נוירולוג.
הוא שלח אותי לבדיקות דם מקיפות והם יצאו תקינות.
הפסיכיאטר שמלווה אותי מאז האירוע רשם לי צפורל וקלונקס בכדי להוריד את מפלס החדרה מהקפיצות ובכלל.
התחלתי להכנס "לסרטים " וזה לא יוצא לי מהראש שאני מתחיל ניוון שרירים.
אני בן אדם נשוי עם ילדים ובנתיים אני לא הולך לעבודה ולא יכול לתפקד בבית כמו שצריך.
אין לי החלשות שרירים או משהו כזה אבל אני עדיין דואג.
יש לציין כי בשנה האחרונה עשיתי דיאטת כסאח והורדתי למעלה משלושים קילו.
דיאטה לו מבוקרת .
אנא עזור לי
יאיר
תרגיע אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים???
יאיר07/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגברות קפיצות שרירים אחרי פיגוע. - תגובה
ד''ר יולי טרגר11/04/2011למרות ההמלצה של רופא משפחה אני ממליץ לפנות לנוירולוג ולהיבדק. לא נראה לי שיש סיכוי שמדובר בניוון שרירים, אך כדאי להיבדק לפחות כדי להירגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבדיקות דם התגלה חוסר חמור בוויטמין
יאיר11/04/2011בוויטמין D . האם יש קשר ?
הערךהתקין בין 20 למאה = אצלי זה 8 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגברות קפיצות שרירים אחרי פיגוע. - תגובה
ד``ר רונית גלעד12/04/2011
קפיצות בשרירים ללא נוכחות של חולשת שרירים מעידה כי אתה בריא וגם שמדובר בפסיקולציות שפירות שנובות ממתח רב או שתית קפה או קולה .
אם לאחר טיפול הרגעתי מפסכיאטר ולאורך הזמן התופעה לא עוברת תפנה בבקשה לביצוע EMG* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
לימור21/04/2011שלום רב
אני סובלת מהתופעה קרוב לשנה.זמן קצת לאחר הולדת בני השלישי . יש לי פסיקולציות בכל מקום בגוף חלקן נראות לעין חלקן לא נראות. כמעט כל יום כמה פעמים ביום
אני לא יודעת אם יש לי חולשה כשהלכתי לרופא נירולוג הוא טען שאין חולשה על פי הבדיקה שלו אך כאשר אני מרימה משאות כבדיםאו את בני בן השנה אני מתעייפת מהר אין לי מושג אם זו חולשה או לא.
אני לוקחת ציפרלקס כבר שנה אך עדיין לא עברו הקפיצות.
אני בפחדים כבר שנה שיש לי מחלה אף אחד לא מבין אותי מכיוון שלא מכיר את מחלת ALS גם אני לא הכרתי לעומק עד המקרה הזה ועד שנכנסתי לאינטרנט לקרוא על פסיקולציות.
איך אוכל לדעת בוודאות אם אני חולה או לא?????????
אין יום שלא עובר מפחד מהמחלה כל כך כואב לי על אנשים שחולים במחלה זו.
מחלה ארורה....
יש לציין שלאחר הלידה יש לי בעיה נוספת בוהן אחת רדומה קבוע כשאני הולכת על עקב אני מרגישה דקירות בכף הרגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאותו הסרט
נועם12/04/2011שלום רב
יאיר מדוע אתה בסרט מקפיצות השרירים????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)