התגברות קפיצות שרירים אחרי פיגוע.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התגברות קפיצות שרירים אחרי פיגוע.
    יאיר
    06/04/2011

שלום רב

לאחרונה לפחות חצי שנה אני סובל מקפיצות בשרירים בעיקר במנוחה..
    אני סובל ממתח נפשי גבוה מהעבודה והבית .לפני שבוע היית מעורב באותו פיגוע חבלני
    בירושלים ומתוך כך נתקפתי התקפי חרדה קשיםץ הייתי אצל רופא משפחה שבדק אותי ואמר לי שמבחינת הרעידות הכל בבסדר ואין מה לדאוג - אין צורך לראות נוירולוג.
    הוא שלח אותי לבדיקות דם מקיפות והם יצאו תקינות.
    הפסיכיאטר שמלווה אותי מאז האירוע רשם לי צפורל וקלונקס בכדי להוריד את מפלס החדרה מהקפיצות ובכלל.
    התחלתי להכנס "לסרטים " וזה לא יוצא לי מהראש שאני מתחיל ניוון שרירים.
    אני בן אדם נשוי עם ילדים ובנתיים אני לא הולך לעבודה ולא יכול לתפקד בבית כמו שצריך.
    אין לי החלשות שרירים או משהו כזה אבל אני עדיין דואג.
    יש לציין כי בשנה האחרונה עשיתי דיאטת כסאח והורדתי למעלה משלושים קילו.
    דיאטה לו מבוקרת .
    אנא עזור לי

יאיר

תרגיע אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונים???

יאיר
    07/04/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התגברות קפיצות שרירים אחרי פיגוע. - תגובה

ד''ר יולי טרגר
    11/04/2011

למרות ההמלצה של רופא משפחה אני ממליץ לפנות לנוירולוג ולהיבדק. לא נראה לי שיש סיכוי שמדובר בניוון שרירים, אך כדאי להיבדק לפחות כדי להירגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבדיקות דם התגלה חוסר חמור בוויטמין

יאיר
    11/04/2011

בוויטמין D . האם יש קשר ?
    הערךהתקין בין 20 למאה = אצלי זה 8 .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התגברות קפיצות שרירים אחרי פיגוע. - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    12/04/2011

קפיצות בשרירים ללא נוכחות של חולשת שרירים מעידה כי אתה בריא וגם שמדובר בפסיקולציות שפירות שנובות ממתח רב או שתית קפה או קולה .
    אם לאחר טיפול הרגעתי מפסכיאטר ולאורך הזמן התופעה לא עוברת תפנה בבקשה לביצוע EMG

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

לימור
    21/04/2011

שלום רב
    אני סובלת מהתופעה קרוב לשנה.זמן קצת לאחר הולדת בני השלישי . יש לי פסיקולציות בכל מקום בגוף חלקן נראות לעין חלקן לא נראות. כמעט כל יום כמה פעמים ביום
    אני לא יודעת אם יש לי חולשה כשהלכתי לרופא נירולוג הוא טען שאין חולשה על פי הבדיקה שלו אך כאשר אני מרימה משאות כבדיםאו את בני בן השנה אני מתעייפת מהר אין לי מושג אם זו חולשה או לא.
    אני לוקחת ציפרלקס כבר שנה אך עדיין לא עברו הקפיצות.
    אני בפחדים כבר שנה שיש לי מחלה אף אחד לא מבין אותי מכיוון שלא מכיר את מחלת ALS גם אני לא הכרתי לעומק עד המקרה הזה ועד שנכנסתי לאינטרנט לקרוא על פסיקולציות.
    איך אוכל לדעת בוודאות אם אני חולה או לא?????????
    אין יום שלא עובר מפחד מהמחלה כל כך כואב לי על אנשים שחולים במחלה זו.
    מחלה ארורה....
    יש לציין שלאחר הלידה יש לי בעיה נוספת בוהן אחת רדומה קבוע כשאני הולכת על עקב אני מרגישה דקירות בכף הרגל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באותו הסרט

נועם
    12/04/2011

שלום רב
    יאיר מדוע אתה בסרט מקפיצות השרירים????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו