נימולים ותחושת זרמים בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נימולים ותחושת זרמים בגוף
    רעיה
    02/05/2011

שלום רב,
    אני מושתלת כליה מזה שנתיים, לאחרונה אני סובלת מתחושה מוזרה של נימולים בגוף בעיקר באיזור הגב והכתפיים, אך גם ברגליים. כמו כן יש לי מעין הרגשה של זרם באיזור החזה שמגיע כל כמה שעות וחולף. אציין כי יש לי בעיה עם רמות קלציום מגנזיום (בשל הוצאת הפראתרואיד בדיאליזה) אך כרגע הן תקינות. כמו כן לוקחת תרופות נוגדות דחייה כולל סטרואידים. בנוסף, הרגשה של חולשה וכאב ברגליים וכן בחילות. האם עליי לפנות לייעוץ רפואי? הבדיקות הכלליות (כימיה + ספירה) תקינות לחלוטין. אני עושה ספינינג 4 פעמים בשבוע (האם עלול לפגוע?). תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זרמים בגוף...

חני מור
    21/05/2013

מזה שבוע בהושטת ידיים או תנועות ראש מרגישה זרם עולה מכפות הרגליים לכיוון הראש ...... נעלם וחוזר על עצמו בתנועה מחודשת.....אני בת 65 נוטלת נוסף לתרופות לחץ דם.. קולסטרול.. ואלטרוקסין בגלל כריתה מלאה של הבלוטה. נוסף ציפמיל מאז כ-8 חודשים ........אני ב4-6 אמורה לצאת לחו"ל לטיול של שבוע אני ממש מוטרדת ומפוחדת ......

המייל שלי לא תקין אני אשמח לקבל תשובה באתר כאן.......תודה................

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפניה לדוקטור גלעד רונית

חני מור
    21/05/2013

אחרי שכתבתי את שאלתי בדקתי וראיתי שאני ביום ראשון 26/5 שעה 830 בבוקר הופנתי אלייך לבית החולים קפלן לבדיקה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נימולים ותחושת זרמים בגוף - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    06/05/2011

ממליצה להתיעץ עם נוירולוג יש צורך בביצוע EMG בשאלה של פגגיעה עצבית פריפרית על רקע התרופות שאת לוקחת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו