מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלצהיימר בגיל צעירערן04/05/2011
שלום רב,
אני בן 37 ועד לפני 3-4 שנים הייתי בעל זיכרון מצויין. מאז החל הליך הדרגתי של ירידה בזיכרון אשר הוחמר בחודשים האחרונים. מדובר במיוחד בקושי לשלוף נתונים מהזיכרון ולהזכר בדברים ולא באובדן מוחלט של מידע שכן אני נזכר במידע כאשר מזכירים לי.
נוירולוג שאליו פניתי שלח אותי לבצע בדיקות מעבדה שונות שהיו תקינות ובדיקת MRI שאמנם לא היית תקינה (שינויים מיקרו וסקולופתים) אך להערכת הרופא אינה קשורה לבעיית הזיכרון.
אציין כי לא ידוע לי על מקרי אלצהיימר במשפחתי ובכל זאת אבקש לדעת האם מחלת האלצהיימר יכולה להתפתח כבר בגיל צעיר כשלי ? אם כן כיצד ניתן לאבחן זאת.
תודה,
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלצהיימר בגיל צעיר - תגובה
ד``ר רונית גלעד06/05/2011לא כל בעיה בזכרון היא מחלת אלצהימר . היא יכולה להתפתח גם בגיל צעיר אבל זה נדיר ביותר וקשור יותר לרקע משפחתי כלומר שיש מקרי אלצהימר במשפחה .
אני ממליצה לבצע גם מיפוי מוח .
ולסיים את הברור הנוירולוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)