מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי שלום בקשר למשהו שמתרחש במוח אצליסיבולת14/05/2011
שלום!
אני בן 29 מיתמודד אם סכיזופרניה מגיל 22 לוקח תרופות ומאוזן חלקית באחוזים מסויימים, לאחרונה שמתשנה מזג האויר אני מרגיש בראש למעלה בין מצח למאחורי הראש במרכז מין עיקצוצים בתוך המוח וזה משפיע לי על התחושה וגם על הקו חשיבה וצורת דיבור...
זה קורא בעיקר בחום בשמש...
מה זה ?
מה צריך לעשות?
אני לוקח רפסרדל 4 מג דפלפט 1000 מג ליום...
מה מומלץ תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שלום בקשר למשהו שמתרחש במוח אצלי - תגובה
ד``ר סיימון ישראלי-קורן14/05/2011שלום,
הסימפטומים שאתה מתאר מתאימים למיגרנות ולא קשורים לסכיזופרניה או לתרופות שאתה לוקח. הבעיה נפוצה מאוד ולא מסוכנת אך עלולה לגרום לכאבי ראש עזים וכן לבלבול מסוים באותו רגע או מיד לפני הכאבים – כפי שכנראה אתה חווה.
הטיפול די פשוט: מומלץ לקחת כדורים משככי כאבים מיד כשאתה מרגיש את תחילת הסימפטומים. במקרים קשים יותר יש לשקול טיפול מניעתי (טיפול קבוע יומיומי גם אם אין כאבים באותו רגע על מנת להפחית את תדירות ועוצמת הכאבים). חשוב לציין ששינה טובה ומסודרת (כל יום סביב אותן השעות ומספיק שעות שינה), שתיה בכמות מספקת במהלך היום וארוחות מסודרות כולם ידועים כמפחיתים את עוצמת ותדירות ההתקפים.
בנוסף, אני ממליץ לך גם להתייעץ עם נוירולוג במסגרת מרפאת כאב ראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)