הי שלום בקשר למשהו שמתרחש במוח אצלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי שלום בקשר למשהו שמתרחש במוח אצלי
    סיבולת
    14/05/2011

שלום!

אני בן 29 מיתמודד אם סכיזופרניה מגיל 22 לוקח תרופות ומאוזן חלקית באחוזים מסויימים, לאחרונה שמתשנה מזג האויר אני מרגיש בראש למעלה בין מצח למאחורי הראש במרכז מין עיקצוצים בתוך המוח וזה משפיע לי על התחושה וגם על הקו חשיבה וצורת דיבור...
    זה קורא בעיקר בחום בשמש...

מה זה ?
    מה צריך לעשות?

אני לוקח רפסרדל 4 מג דפלפט 1000 מג ליום...

מה מומלץ תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי שלום בקשר למשהו שמתרחש במוח אצלי - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    14/05/2011

שלום,
    הסימפטומים שאתה מתאר מתאימים למיגרנות ולא קשורים לסכיזופרניה או לתרופות שאתה לוקח. הבעיה נפוצה מאוד ולא מסוכנת אך עלולה לגרום לכאבי ראש עזים וכן לבלבול מסוים באותו רגע או מיד לפני הכאבים – כפי שכנראה אתה חווה.
    הטיפול די פשוט: מומלץ לקחת כדורים משככי כאבים מיד כשאתה מרגיש את תחילת הסימפטומים. במקרים קשים יותר יש לשקול טיפול מניעתי (טיפול קבוע יומיומי גם אם אין כאבים באותו רגע על מנת להפחית את תדירות ועוצמת הכאבים). חשוב לציין ששינה טובה ומסודרת (כל יום סביב אותן השעות ומספיק שעות שינה), שתיה בכמות מספקת במהלך היום וארוחות מסודרות כולם ידועים כמפחיתים את עוצמת ותדירות ההתקפים.
    בנוסף, אני ממליץ לך גם להתייעץ עם נוירולוג במסגרת מרפאת כאב ראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו