האם יש סיב לדאגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש סיב לדאגה
    דיקמן שרון
    16/05/2011

בוקר טוב

יש לי שאלה אולי אתה תוכל לעזור לי.. אני בת 33 ויש לנו במשפחה היסטוריה של אירועים מוחיים, סבתי נפטרה בגיל 56 מארוע גם אימי בגיל 53 וכמו כן אחותה התאומה בגיל 56... כולן כמובן מארוע אחד שהביס אותן,,,בהריון האחרון לאחר שלושה הפלות גיליתי כי יש לי טרומבופיליה וטופלתי בקלקסן 40 במשך ההריון ועוד 6 שבועות לאחריו. היום אני חמישה חודשים לאחר הריון אך יש לי בעיה שמטרידה אותי יש לי בחילות כבר מעל לשבוע והיום בלילה סבלתי מכאב ראש ממש חזק שהעיר אותי משנתי... האם יש סיבה לדאגה האם זה סימן למשהו הבחילות (אני לא בהריון בדוק) האם יש לי דרך לטפל כי היום אני לא לוקחת שום תרופה בבקשה תשתדל לעזור....

יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש סיב לדאגה

הוספת תגובה

• האם יש סיב לדאגה - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    18/05/2011

שלום,
    קודם כל לגבי כאב הראש והבחילה, יש אפשרות שזה קשור לתרומבופיליה. אופציה אחת - שיש לך תסמונת אנטיפוספוליפיד (APLA) שיכול לגרום לכאבים ובחילות ומיגרינות. אך כך הטיפול זה המשך דילול דם (יש להתיעץ עם נוירולוג, ראומטולוג והמטולוג - ולבדוק שלא עשית כל בדיקות הדם הקשורות לתסמונת זו.
    יותר מטריד האופציה שהטיה לקרישיות שיש לך גרמה להפרעה בזרימת הדם וקרישי דם בוורידים התוך גולגולתיים. בגלל האופציה הזאת שיכול להיות משהו שיחמיר בלי טיפול - חייבים לשלול את זה באופן מיידי. אני ממליץ שתפני דחוף לקופת חולים על מנת לקבל הפניה למיון.
    אני גם אציין שיש עוד גורמי סיכון שחייבים להתיחס עליהם כגון: עישון, נטילת גלולות למניעת הריון, יתר לחץ דם, כולסטרול לא תקין וסוכרת.
    בסיכום - לאור הסימפטומים שלך וכן הרקע הרפואי והמשפחתי את חייבת בירור מיידי לשלול תרומבוזות בוורידי המוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו