כאבי ראש ותופעות לוואי מזה שנה וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש ותופעות לוואי מזה שנה וחצי
    נועם
    18/05/2011

שלום ,
    אני סובל מכאבי ראש חזקים מזה שנה וחצי כאב שלא נגמר כזה.
    עשיתי CT ו MRI ויצא תקין.
    אני סובל גם מכאבים בחזה ודפיקות מואצות ולעתים קוצר נשימה במיוחד לפני שינה קשה לי להירדם בגלל חרדות אלו.
    בביקור הראשון אצל הנוירולוג הוא טען שיש לי סומטיזציה ואחרי הבדיקות של ה CT ו MRI הוא טוען שזה נגרם אולי מעישון .
    מאז הפסקתי לעשן (חודשיים) והתחושה לא חלפה.
    הוצע לי אלטרול שכרגע לא עוזר למצב הבעייתי שפשוט מלווה אותי במשך כל היום.
    האם הכדור מסוכן?
    מה עושים???

תודה על העזרה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי ראש ותופעות לוואי מזה שנה וחצי - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    23/05/2011

שלום,
    קודם כל, טוב מאוד שעשיתי מאמץ להיבדק ולעבור את הבדיקות. גם כל הכבוד על הפסקת העישון - אפילו עם הכאבים עדיין ממשיכים (לפחות בינתיים) זה דבר מאוד חיובי למצב בריאותך.
    המצב כאשר הרופאים שללו כל מיני מחלות (חלקם מסוכנות) באמצעות כל מיני בדיקות בגין תלונות לא ספציפיות של המטופל, (אבל הסימפטומים ממשיכים עדיין ממשיכים!), הוא דבר לא נדיר. הרפואה מודרנית די טובה בשלילת מחלות מסוכנות, אך מכיוון שהסימפטומים יכולים להמשיך ואין תשובות למטופל, יש הרבה תסכול אצל המטופל.
    נשמע לי שככה המצב פחות או יותר, ושאין לך מחלה מסוכנת.
    לגבי העישון - זה נכון שיש סוגים של כאבי ראש - כמו מגרנה או כאבי ראש דומים למגרנה (כמו cluster headache) שיכולים להשתפר אחרי הפסקת עישון, אבל עדיין זה לא אומר שזה לא האבחנה.
    לגבי אלטרול - זה כדור שבמינון נמוך (25 עד 100 מ"ג ליום) עוזר לכאב כרוני (כאב כמו הכאב שלך שנמשך מספר חודשים לפחות). למעט תופעות לוואי (לדוגמא יובש בפה) שאים מסוכנות, אלטרולת לא נחשב בתרופה מסוכנת (או ממכרת).
    מקווה שעזרתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו