סחרחורת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורת
    מיכל
    19/06/2011

שלום רב
    אני בת 36 ומזה 15 שנה החלו לי ריצודים בעיניים במשך30 עד 45 בדיקת נוירולוג הובחן כמגירנה עינית ללא טיפול התופעות היו מגיעות אחת לכמה חודשים לפני כשלוש שנים תופעת הריצודים החמירה והגיע כל חודש בערך לפעמים יותר ונוספה לה תחושה של חוסר יציבות ולפעמים גם סחרחורת סיבובית קשה למשד דקה שלאחריה החוסר יציבות נמשך כמה ימים. הנוירולוג טוען שהוא לא רואה קשר בין הדברים. בנוסף לפני כמה חודשים קיבלתי סחרחורת בשינוי תנוחה במיטה בדיקת אף אוזן גרון כולל שמיעה ברה הובחן כסחרחורת תנוחתית ביצעו לי טיפול פיזיותרפי שלא עזר הרופא אף אוזן גרון טוען שאין קשר בין הסחרחרות הלא תנוחתית לתנוחתית.
    אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות ולמי לפנות לקבלת טיפול יעיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורת

הוספת תגובה

• סחרחורת - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    26/06/2011

שלום,
    לדעתי יש אפשרות שהסחרחורת שלך קשורה למגרינות. יש סוגים של התקפים בשם - basilar migraine. ידוע גם שלאנשים הסובלים ממגרינות גם יש להם נטיה לסבול ממחלת נסיעה.
    בכל מקרה נראה לי שקיבלת את היעוצים הנכונים. אם הדבר ממשיך או מחמיר אני ממליץ שתפני שוב לרופא א'א'ג' וכן רופא נוירולוג (עדיף במסגרת מרפאת כאב ראש) על מנת להרחיב את הבירור.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו