מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוב אני, חייבת חייבת חייבת עזרה!!!דחוף מאוד =<10/01/2008
עשו לי את הבדיקות, מבחינת שומנים טגליצרדים או משהו כזה.. זה אפילו די נמוך..
הבדיקות יצאו בסדר גמור מבחינת סוכר והכל ונראו אפילו טוב יותר מפעמים קודמות,
הבעיה זה כולסטרול ויש לי כולסטרול ממש ממש גבוה..
ויכול להיות שזה מכל החודש האחרון שהיו לי את הבולומסים
ורוצים לבדוק לי את זה שוב, רק כולסטרול
ואני מתה מתה מתה מפחד..
אתמול הייתי לי שקילה ומחמש קילו שהעלתי הורדתי קילו וחצי,
אבל אחרי שבוע שהיה לי בסדר היום שוב היה לי בולמוס, הרגשתי כל כך חייבת שוקולד, כל כך חייבת!
ואין, עכשיו אני כבר באמת מתחילה להרגיש על הבגדים.. הג'ינסים כמעט ולא עולים,
ואני מתוסכלת מאוד,
אני כל כך צריכה עזרה, אתן בכלל לא מבינות כמה, אני מאוד רוצה להרזות,
עכשיו אני במקום 56 אני 54.5 ועל 1.52 - 1.53
אני לא מצליחה להעביר שבוע א ח ד בלי בולמוס, כבר היה לי בעיה הפרעת אכילה, לא משהו רציני אבל עדיין ובגלל זה ההורים שלי לא רוצים שאני גם אלך לדיאטנית וכו'..
כדי שאני לא אתעסק במשקל יותר מדי ואלך לשומרי משקל פעם בשבוע ו ז ה ו,
אני חייבת תפריט, ממש ממש ממש חייבת.. אם תוכלו לתת לי תפריט לדוגמה אני אשמח, אני באמת אוכלת כל דבר ואין לי בעיה עם אוכל, דברים שהם לא מסובכים להכנה.. בבקשה תעזרו לי זה הכי חשוב לי בעולם.. אני מוצאת את הראש שלי כמעט ורק בזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעסקות יתר עם אוכל
רחל גרנות14/01/2008שלום לך,
התעסקות יתר עם אוכל, דיאטות ותפריטים מביאים לבולמוסים. אני בטוחה שאת מומחית בדיאטות, יודעת את כל הקלוריות בכל המאכלים ויכולה לבנות לכל חברותיך תפריט. אז מדוע שלא תבני לעצמך, אולם, הפעם מה דעתך לבנות תפריט ידידותי ושפוי, כזה שניתן גם להחזיק בו מעמד?
אם תלמדי לסלוח לעצמך ותביני שמידי פעם אנחנו אוכלים לא בדיוק לפי הספר, כמות הבולמוסים תרד ואיתם גם העוצמה.
ירדת מצוין, רק התמידי כך והפסיקי עם כל הדיאטות.
בהצלחה,
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)