מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השמנה בטנית בבת 8 וחציעמליה03/08/2011
שלום,
לבתי בת ה8 וחצי, ילדה בריאה ופעילה בד"כ, יש כרס עגלגלה. היא שוקלת 34 ק"ג, והגובה שלה הוא 140 ס"מ. מה שמדאיג אותי זה שאם היא משמינה זה רק בבטן העליונה והתחתונה. הכרס עגולה ומתחילה אצלה ממש מתחת לחזה ( כמו בטן הריונית).
רציתי לדעת ממה זה נובע ואם שווה לבדוק רמת קורטיזול בדם, כי נראה לי שמשהו לא תקין.
התזונה שלנו בבית יחסית בריאה בלי ג'אנק, וממתק אחד ביום. עליי לציין שהיא לא אוכלת הרבה, ועדיין יש לה נטייה להשמנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה בטנית בבת 8 וחצי - תגובה
מיכל מסר בן שלום03/08/2011עמליה שלום רב,
ע"פ הנתונים שנתת ביתך נמצאת בין האחוזון ה-50 ל-75 בעקומת ה- BMI (יחס משקל לגובה), כך שמשקלה ביחס לגובה תקין
מבנה גופם של ילדים שונה ממבנה גופם של מבוגרים ועתיד להשתנות עם הגדילה והגביה.
לפני שאת מרחיקה לכת ובודקת רמות קורטיזול בדם, הייתי בודקת כיצד את נראית בגילה? כיצד אבא שלה נראה בגילה/ אחיותיו ? אם אין תמונות אפשר לשאול את ההורים שלכם.
נשמע כי אין הגזמנה באוכל וכי אתם מקפידים על ממתק אחד ביום, יחד עם זאת, ובמיוחד כי הילדים של היום לא מספיק פעילים, חשוב מאוד שתהיה בפעילות מידי יום.
פעילות כגון שחיה בבריכה, רכיבה על אופניים, הליכה איתך, חוג ריקוד/טניס/ מכשירים
יש להקפיד (ובמיוחד עכשיו במהלך החופש הגדול) על לפחות שעה אחת של פעילות גופנית יומית.
במידה ואת עדין מוטרדת, מומלץ להגיע לדיאטנית לשם הערכה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אותי זה מעניין
לילי15/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)