ילד לא רעב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד לא רעב
    אוסנת
    31/08/2011

שלום רב,
    בני בן 3.5 אוהב לאכול רק דברים מסוימים, לא אוכל בשר,עוף,דגים בכלל.מה שאוהב זה רק אורז יבש, פתיתים יבשים וספגטי, קורנפלקס עם חלב, שותה שוקו.
    שאלתי היא איך אני יכולה לגרום לו לאכול את אותם הדברים שלא אוכל? הוא לא מוכן אפילו לטעום, כמה שאני מנסה זה לא עוזר.
    יש לו גם חוסר ברזל.
    כל ארוחה בשבילי נורא קשה, קשה לי שהוא לא אוכל. יש ימים שאפילו גם את הדברים שאוכל בדר"כ הוא לא אוכל, אין לו תחושת רעב, הוא פשוט לא אוכל, כמה שאני מנסה "להרעיב" אותו- זה לא עובד. מה עושים? איך להתנהג איתו? אני חוששת שזה יפגע לו בגדילה.
    גובהו 94 ס"מ
    שוקל 15 ק"ג
    תודה, אוסנת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד לא רעב

הוספת תגובה

• פיספסתם אותי

אוסנת
    02/09/2011

בבקשה לענות לי, פיספסתם אותי. אוסנת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד לא רעב - תגובה

מיכל מסר בן שלום
    02/09/2011

אסנת שלום,
    האם בתחומים אחרים בחייו של בנך יש גם בעיה עם הויסות החושי? (אסביר- האם אינו אוהב להיות בחול? לגעת בצבעי גועש? להכנס למים? האם יש בגדים שמפרעים לו? וכ')
    במידה ויש עוד תחומים כאלה מומלץ מאוד לפנות למרפאה בעיסוק בכדי לעבוד על העניין.
    במידה ולא, שחקי איתו בעזרת המזון, בקשי את עזרתו בקניה (בתחילה שיגע רק בקופסאות המוצרים, יביא לך את הרוטג ממקרר הסופר, יבחר את המעדנים ויכניס לשקית, יבחר את החם או הלחמניות וכו'...
    אחרי שמוכן לגעת במוצרים, (אפשר להשתמש גם בקופסאות למשחק) בקשי את עזרתו בהכנה או בסידור
    השתמשו במזון למשחק לדוגמא, הכינו שרשראות מפסטה יבשה, השתמשו בחתיכות ירקות ופירות ל"צייר" על הצלחת, כך לדוגמא: רצועות גמבה יכולים להיות הפה, עיגולי מלפפון העינים, זיתים העישונים, עגבניה הלחיים, שיער חסה או רצועות גזר וכו... כיד הדימיון, ואם משבו יכנס לפה מה טוב
    לגבי המחסור בברזל מומלץ להשתמש בתוסף ברזל בכדי למנוע אנמיה כיוון שמחסורים אכן עלולים לפגוע בגדילה ובהתפתחות
    כמו כן על פי הנתונים הגופניים של בנך, מצבו תקין.
    בכל מקרה רצוי לערב איש מקצוע שיתן את העצה המתאימה ביותר לבנך.
    אנא עדכני אותנו על ההתפתחיות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו