תפריט לבת שנה ושבעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט לבת שנה ושבעה
    שרי
    22/09/2011

שלום
    אני בתחושה שביתי אוכלת המון.ארוחות מלאות, פירות בין הארוחות, לחם פה ושם...ומסוגלת לנשנש מחברים בלי סוף...כמעין רעב אינסופי כזה...מבנה גופה בינוני והיא באחוזון 50 -75 אם כי גדולה יותר מכל חבריה הבנים והבנות... בטיולים אני מצויידת בפירות ופריכיות ובייגלה ואין מצב שזה לא מתחסל בנוסף למה שמנשנת מהחברים..
    היא אוכלת מגיל חצי שנה אוכל מוצק בשילוב עם הנקה עד גיל שנה וחדשיים. תמיד אכלה את רוב מה שהוצע לה..היא אוכלת מאד בריא ירקות מבושלים וטריים ביום בכל ארוחה, בשילוב עם דגנים, פחמימות, לחם, טחינה...המון קינואה, עדשים, אורז מלא. אני משתדלת לתת לה קציצה ביום בצהריים וכ 5 כפות יוגורט עיזים פעמיים ביום עם מפירות יבשים טחונים.בביצה היא לא נוגעת.האם ייתכן כי חסרים לה חלבונים?ולכן הרעב הגדול?מה את מציעה?מה בריא ומשביע?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט לבת שנה ושבעה

הוספת תגובה

• תפריט לבת שנה ושבעה - תגובה

מיכל מסר בן שלום
    23/09/2011

שרי שלום,
    נשמע מדבריך כי ביתך אוכלת נהדר מגוון ובריא.
    מהכמויות שציינת לא נראה כי סובלת ממחסור תזונתי בחלבונים.
    בהחלט יכול להיות שאלו הצרכים שלה.
    מכיוון שהינה ילדה גדולה בריאה (אך יחד עם זאת באחוזון משקל תקין לחלוטין) אין סיבה לשנות את תזונתה.
    המשיכי לגוון לה בצורה כ"כ יפה את המזון, תפקידך להציע לה את הגיוון ולקבוע מה ומתי אוכלים. תפקידה הוא להחליט כמה היא אוכלת.
    המשיכי לגדל אותה בנחת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו