מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמיראל22/01/2008
אני בת 17. אם אני אוכלת בערך בין 3-4 ארוחות ביום זה בסדר
עוד שאלה
כמה אני צריכה לשקול אם אני 149.5 מטר ושוקלת כרגע 49.100 ואני שרירית
ואם אני צריכה להוריד?
האם זה נכון שבנות גדלות עד גיל 21?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למיראל
רחל גרנות22/01/2008שלום מיראל,
השאלה היא האם חלוקת הארוחות שלך מתאימה לך ולאורח החיים שלך? לכל אחד מאיתנו צרכים אחרים ולכן, תפריט צריך להיות מותאם אישית לכל אחד. אני מקווה שאת אוכלת ארוחת בוקר שהיא כל כך חשובה לתפקוד הכללי שלנו.
וכעת, לשאלת המשקל. את ציינת את הגובה והמשקל, אולם, לא ציינת מה דעתך על המשקל שלך. האם את מרוצה ממנו? אני אישית חושבת שהגיע הזמן להפסיק להתייחס לכל הטבלאות ולנוסחאות השונות ופשוט להתבונן בנו. יש אנשים שנראים פחות ממה שהם שוקלים ולהיפך. צריך לקחת בחשבון מבנה גוף. בקיצור, התבונני בעצמך, אבל בעיניים אוהבות והחליטי ממה את מרוצה, מה אפשר לשפר ומה צריך לקבל.
בנות מסיימות את שיא הצמיחה בגילאים מוקדמים יותר. יכולה להיות צמיחה נוספת קטנה בגילאי 16-18. בגיל 21 רוב הבנות כבר לא צומחות.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)