תחליף להנקת בוקר לבת שנה וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחליף להנקת בוקר לבת שנה וחצי
    ורד
    03/10/2011

בתי בת שנה וחצי. זה עתה גמלתי אותה סופית מהנקה, בצורה הדרגתית, כאשר גמילה מהנקת הבוקר היתה השלב האחרון. היא נוהגת להתעורר בסביבות 6 -6 וחצי בבוקר וב-9 אוכלת במשפחתון ארוחת בוקר עשירה. השאלה שלי היא מה אפשר לתת לה כתחליף להנקת הבוקר , בשעת בוקר מוקדמת שכזאת (6-6 וחצי) ? היא לא מעוניינת בכלל בתחליפי חלב .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחליף להנקת בוקר לבת שנה וחצי - תגובה

מיכל וינברגר
    03/10/2011

שלום,
    למעשה את יכולה לתת דבר- גם חלב ניתן כבר לתת בבקבוק- אם מסכימה, ואפשר גם להושיב ליד שולחן יוגרט לבן, דייסת קואקר או דייסה אחרת, קורנפלקס (עדיף לא מתוק כדי לא להרגיל) עם חלב או פרוסת לחם עם מריחה (רצוי לא מתוקה).
    מנסיון אישי שלי- אני הייתי נותנת לילדי בבוקר דייסת קואקר דק (הקואקר הגולמי לא דייסות מוכנות) על חלב או תחליף חלב עם מעט קינמון- זה בריא, ממלא ומשביע עד הארוחה בגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליף להנקת בוקר לבת שנה וחצי

ורד
    04/10/2011

האם יוגורט מחלב עיזים מלא (2.5%) גם מתאים ? היא מאד אוהבת את זה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליף להנקת בוקר לבת שנה וחצי - תגובה

מיכל וינברגר
    04/10/2011

מתאים בהלחט!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו