מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי שהפחידו אותיליאת06/10/2011
לגבי העופות וכמות האנטיביוטיקה שהם מכילים, מתלבטת אם להתחיל לתת לביתי עוף אורגני כמו זה של טבעוף. האם יש לו טעם אחר? וגם איך הכי כדאי לשלב את זה? (בת ראשונה...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי שהפחידו אותי - תגובה
מיכל מסר בן שלום07/10/2011לירון שלום,
את יכולה להכנס לאתר של מועצת הלול ולקבל מידע רב על גידול עופות בישראל, ועל השחיטה שלהם.
בגדול לא נותנים לעופות אנטיביוטיקה לפני השחיטה בכדי להקטין עד להוריד את כמות האנטיבוטיקה בבשרם, אך אם את חוששת בהחלט ניתן להתמש בעוף אורגני.
באופן עקרוני לא אמור להיות לו טעם אחר אלא טעם של עוף.
אני מבינה כי ביתך החלה לאכול מזון מוצק לאחרונה, על כן אני ממליצה להוסיף לה את העוף למרק הירקות ולטחון אותו.
כמו כן מומלץ להשתמש בבשר הודו אדום שהוא עשיר יותר בברזל מהעוף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מיכל
ליאת09/10/2011לא יודעת, התיעצתי עם עוד אמא בגן, אמרה לי שגם היא משתמשת בעוף אורגני של טבעוף, היא אמרה שהיא כן קצת מרגישה בהבדל, שהוא יותר טעים לה אבל לא חשוב- לא בגלל זה אני קונה אותו זה רק עוד פלוס מבחינתי.
העניין הוא שהבת שלי מסרבת לאכול ירקות, כמעט ולא אוהבת, מה אני עושה במקרה כזה? למה אני עוד יכולה להוסיף את העוף? ועל איזה חלק בבשר הודו את ממליצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מיכל - תגובה
מיכל מסר בן שלום11/10/2011לירי שלום
אנא צייני את גילה של ביתך ומה היא כן אוהבת לאכול/אוכלת
לגבי הודו אדום ניתן להשתמש בכרעיים, שוקיים, חזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)