אמא מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא מודאגת
    ענת
    17/11/2011

שלום,

בתי בת שנתיים ו 8 חודשים, שוקלת 10.2. עלתה רק בכ - 400-500 גרם בשבעה החודשים האחרונים. אציין שהיא תמיד היתה קטנה, אחוזון 3 - תמיד היתה במשקל נמוך וקטנה לכל הדעות. בגיל שנה עשינו לה בדיקות דם מקיפות שהיו תקינות. עם זאת היא אוכלת בעיני, ובעיני הגננות בגן מאוד יפה, גם ביחס לילדים בני גילה. להלן תפריט יומי: 6:30 בבוקר אקטימל (היא מכורה למשקה הזה), בתשע בבוקר ארוחת בוקר - ביצה/חביתה עם גבינה לבנה או כריך עם גבינה וירקות. ב - 10:30 בבוקר פרי \ או חטיף. ב 12:30 - 13:00 ארוחת צהריים, שניצל או עוף (פולקע שלמה) עם פחמימה - 2-3 כפות פתיתים למשל. בארוחת ארבע - שוקו או עוד אקטימל ובשבע בערך היא אוכלת ארוחת ערב - חצי משולש פיצה או ביצה עם גבינה (תלוי אם אכלה בארוחת בוקר) ואם היא אכלה חטיפים אחרי ארוחת ארבע והיא לא ממש רעבה ארוחת הערב שלה יכולה להסתכם במעדן - היא מאוד אוהבת את המעדנים של מולר. אציין שהמשפחה שלי רזה - אני שוקלת 58 קילו, 1.71 גובה, אמא שלי שוקלת 60 קילו 1.70 גובה... האם זה גנטי ולעזוב את הילדה???? האם לדעתך היא אוכלת מספיק???? האם לדעתך צריך לעשות לה בדיקות נוספות???? תודה מראש על התיחחסותך!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא מודאגת

הוספת תגובה

• אמא מודאגת - תגובה

מיכל מסר בן שלום
    17/11/2011

ענת שלום.
    נכון להיום ביתך נמצאת באחוזון 3 למשקלה. מכיוון שציינת שתמיד היתה באחוזון זה, הדבר אינו מפתיע,
    גם את מאוד מאוד רזה, וכן גם הסבתא וייתכן ומדובר בענין תורשתי.
    לא ציינת את גובה של ביתך שהוא המרכיב החשוב.
    במידה וגובה של ביתך תקין והיא גובהת מתקופה לתקופה ושומרת על עקומת הגבוה שלה (שאם אתייחס לנתוניך צריכה להיות לפחות באחוזון 50) אז המצב תקין.
    נראה כי ביתך אוכלת יפה מאוד לגילה ובצורה מגוונת ומאוזנת.
    יחד עם זאת ממליצה לערוך לה מדידות של גובה ומשקל מידי 3-4 חודשים למעקב.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו