מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטת נוערדנה06/12/2011
שלום אני צריכה עזרה בדחיפות!!!
אני בת 13 מחולון.
ואני... קצת מלאה!!
אני רוצה לרדת במשקל, מאווד!!
אני עושה כל מיני סוגים של דיאטות
ואני ממש ממש לא ילדה שאוכלת המוון, אף פעם לא הייתי
נגייד בבוקר אני בדרך כלל לא לוקחת אוכל ואם כן אז זה קצת חטיף שאני מחלקת לילדים שמבקשים ויוצא שאני אוכלת מזה קצת, או אייזה קרקר\פריכית שאני מנדבת מילדים בכיתה.......
בצהריים אני אוכלת מנת בשר [שניצל,ספגטי בולונז, עוף בדרך כלל]
ותוספת [אורז\תפו"א בתנור\פסטה,וכ'ו]
בערב אני אוכלת אוכל קל [חביתה\סנדויץ'\וכ'ו]
ולמרות הכל אני ממש ממש מלאה!!
יש ילדיים בכיתה שלי שאוכלים כפול 3 ממני ושוקלים כפול 3 פחות ממני
ויש גם כאלה שההפך הגמור!!
יש ילדיים שאוכלים כפול שלוש פחות ממני ושוקלים כפול שלוש יותר ממני!!
מה לעשות?? :\
אני כבר ממש מתוסכלת!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטת נוער - תגובה
עדי מגד06/12/2011שלום רב,
אני מבין את הרצון שלך לרדת במשקל ונראה שאת מאוד מתוחה ממצבך, אני מציע שתפני לדיאטן מומחה לתזונת ילדים כדי שתקבלי הדרכה ומעקב באופן מקצועי ,ישנם כמה כללים שצריך לזכור:
דיאטות קיצוניות לא עוזרות אלא מזיקות.
הימנעות מאוכל או דילוג על ארוחות גם כן לא מומלץ.
שילוב של ארוחות מסודרות הימנעות ממזון מטוגן הקפדה על פ"ג סדירה יכולה לעזור לך לרדת במשקל במתינות לארוך זמן ובצורה "היעילה ביותר".
כו כן השואות לחברי מהכיתה רק יגרמו לך תיסכול כיוון שלכל אחד גנטיקה והרכב גוף וחילוף חומרים שונה, לכן תתמקדי בעצמך ובמה שאת יכולה לשפר אצלך.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)