מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יציאות רכותחני11/12/2011
שלום
אני מקווה שהשאלה שלי קשורה לפורום הזה
אז ככה:
בתי בת שנתיים ו-4 חודשים
היציאות שלה מאוד רכות דומה לשילשול אבל לא מימי,
האם זה בסדר? או ללכת לרופא לבדוק
כי נראה לי שצריך לצאת גוש אחד ולא ככה . לא?
תודה ויום טוב
חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאות רכות - תגובה
מיכל וינברגר11/12/2011שלום חני,
אין ממש חוקים לגבי יציאות, גם יציאות רכות יכולות להיות תקינות כל עוד התדירות לא גבוהה מדי. צריך לבדוק מה התדירות , והאם הן תמיד כך ותמיד היו כך או שזה משהו חדש. אולי יש רגישות למזון כלשהו, אולי אכלה מזון עשיר בסיבים, אולי לא מעכלת לקטוז למשל- שימי לב אם היציאות הרכות מופיעות לאחר מזן מסוים.
שווה להיבדק אצל רופא אם את עדיין לא שקטה, רק כדי לשלול דברים אחרים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ליציאות רכות
חני11/12/2011תודה על התגובה המהירה...
תמיד יש לה יציאות רכות או כמו שילשול או יציאה שהיא רכה (כמו גוש מעוך)
רק פעם ב...... כמה שבועות או אפילו חודשים יש לה יציאה של גוש ממש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ליציאות רכות - תגובה
מיכל וינברגר11/12/2011לפי הנסיון שלי, ראיתי שיש ילדים שיש להם יציאות רכות -כמו שיש כאלו שיש להם יציאות קשות ואף נטייה לעצירות. כל עוד זה לא שילשול, לי באופן אשי זה נשמע תקין.
במידה וזה ממש כמו שלשול, כדאי להתייעץ עם רופא,ניתן גם לתת תכשירי פרוביוטיקה לילדים-שעוזרים לשקם את הפלורה של המעי ובכך לקצר משך שלושולים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)