מאמץ ביציאות לילדה בת 9

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאמץ ביציאות לילדה בת 9
    אביבה
    13/12/2011

ביתנו בת 9 סובלת מעודף משקל רב (1.43 בגובה משקל יותר מ50 ק"ג)
    ילדה חמודה חיננית ומקסימה ואין איתה בעיות מיוחדות עד שהיא נכנסת לשירותים
    אני רואה ילדים בגילה נכנסים לשירותים עושים מה שעושים 5 דקות ויוצאים אבל אצלה זה פשוט מדובר ב"קריעת ים סוף" כמו שאומרים
    לפעמים אני ובעלי יושבים בסלון שדי מרוחק מחדר השירותים כאשר היא נכנסת לחדר השירותים וממש שומעים אותה מתאמצת בעת מתן הצואה (ולא היא לא מתאמצת לשם שטות כי לפעמים אחרי חצי שעה!!! אני נכנסת לבדוק מה קורה איתה אני רואה שיש צואה באסלה והיא בעיצומו של מאמץ לתת את החתיכה השניה או השלישית של הצואה) אבל שוב זה הולך לה לאט מאוד וכרוך בהרבה מאמץ
    רציתי לדעת האם זו בעיה שקשורה בתזונה והאם זו בעיה שמאפיינת ילדים בעלי עודף משקל רב
    וסליחה מראש על התיאורים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאמץ ביציאות לילדה בת 9

הוספת תגובה

• מאמץ ביציאות לילדה בת 9 - תגובה

עדי מגד
    13/12/2011

היי אביבית,
    כדי לגרום ליציאות תקינות טובות יותר מומלץ על תוספת משמעותית של מים וסיבים תזונתיים בשילוב פעילות גופנית .
    1. סיבים תזונתיים נמצאים בלחם מלא פירות וירקות עם הקליפה, דגני בוקר כמו פייבר 1 או ברנפלקס המועשרים בסיבים אליו,
    כמו כן ניתן להוסיף סובין חיטה לסלט ירקות או גרעיני פשתן טחונים.
    2. הקפדה על מים יכולה לבדה בחלק מהמקרים לפתור את הבעיה , להקפיד על כ 10 כוסות מים לפחות
    3. הקפדה על פעילות גופנית
    בהצלחה
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו