מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאמץ ביציאות לילדה בת 9אביבה13/12/2011
ביתנו בת 9 סובלת מעודף משקל רב (1.43 בגובה משקל יותר מ50 ק"ג)
ילדה חמודה חיננית ומקסימה ואין איתה בעיות מיוחדות עד שהיא נכנסת לשירותים
אני רואה ילדים בגילה נכנסים לשירותים עושים מה שעושים 5 דקות ויוצאים אבל אצלה זה פשוט מדובר ב"קריעת ים סוף" כמו שאומרים
לפעמים אני ובעלי יושבים בסלון שדי מרוחק מחדר השירותים כאשר היא נכנסת לחדר השירותים וממש שומעים אותה מתאמצת בעת מתן הצואה (ולא היא לא מתאמצת לשם שטות כי לפעמים אחרי חצי שעה!!! אני נכנסת לבדוק מה קורה איתה אני רואה שיש צואה באסלה והיא בעיצומו של מאמץ לתת את החתיכה השניה או השלישית של הצואה) אבל שוב זה הולך לה לאט מאוד וכרוך בהרבה מאמץ
רציתי לדעת האם זו בעיה שקשורה בתזונה והאם זו בעיה שמאפיינת ילדים בעלי עודף משקל רב
וסליחה מראש על התיאורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאמץ ביציאות לילדה בת 9 - תגובה
עדי מגד13/12/2011היי אביבית,
כדי לגרום ליציאות תקינות טובות יותר מומלץ על תוספת משמעותית של מים וסיבים תזונתיים בשילוב פעילות גופנית .
1. סיבים תזונתיים נמצאים בלחם מלא פירות וירקות עם הקליפה, דגני בוקר כמו פייבר 1 או ברנפלקס המועשרים בסיבים אליו,
כמו כן ניתן להוסיף סובין חיטה לסלט ירקות או גרעיני פשתן טחונים.
2. הקפדה על מים יכולה לבדה בחלק מהמקרים לפתור את הבעיה , להקפיד על כ 10 כוסות מים לפחות
3. הקפדה על פעילות גופנית
בהצלחה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)