רציתי לשתף אותכם ולשמוע תגובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי לשתף אותכם ולשמוע תגובות
    אביבה
    14/12/2011

יש לי שלושה ילדים בת 10 בו 9 ובת 7.5 שלושתם סובלים מהשמנה
    לפני שבועיים ירדנו לאילת למלון "הכל כלול" ומכיון שאני ובעלי ידענו מה הולך להיות עם האוכל שם דיברנו יום יום עם הילדים אבל כנראה שהמידע לא ניקלט
    הילדים שלנו הם בעלי תיאבון גדול ואיך שהגענו למלון כאילו "הסתובבה להם הקופסא" איך שאומרים
    הם פשוט התחילו לטרוף מכל הבא ליד!!! (ואני לא מדברת רק רק על גלידות וחתיפים שכל אחד איזה 15 כל יום) אלא אני מדברת בחדר אוכל מינימום 2 צלחות אורז עם שניצל ואחר כך3 צלחותשוקו עם צ'ריוס וכל זה דוגמא לארוחה אחת שאוכלת ילדה בת 7!!!
    אני לא יודעת מה לעשות ... אשמח לתגובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונים?

אביבה
    14/12/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי לשתף אותכם ולשמוע תגובות - תגובה

עדי מגד
    15/12/2011

היי אביבה,
    חופשה טומנת בתוכה פריקת עול וצריך לקבל זאת ,אם זאת מומלץ לפעם הבאה לחשוב אולי לא ללכת לחופשה הכול כלול כמו כן להציב גבולות הגיוניים וברורים בצורה אסרטיבית מצד שני ההורים כך שהם באמת יעמדו בזה,
    בנוסף מומלץ לפנות לדיאטנית מומחית בתזונת ילדים או לאיש מקצוע בנושא הדרכת הורים כדי לשפר את יכולת השליטה שלכם בילדים
    כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו