בניית תפריט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בניית תפריט
    חסוי
    05/02/2008

שלום
    אני בת 14 גובה 156 משקל 51
    אני רוצה לבנות תפריט של 1200 קלוריות אבל אני לא יודעת
    כמה מנות של פחמימות,חלבונים וכו'.. צריך ביום,

אשמח אם תוכלו לבנות לי תפריט(:

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בניית תפריט

הוספת תגובה

• תפריט לבת 14

ענת אשכול
    05/02/2008

שלום,
    קודם כל המשקל שלך תקין ביחס לגילך ולגובהך. בכל מקרה גם אם הייית בעודף משקל תפריט של 1200 קלוריות אינו יכול לענות על כל הצרכים שלך לצורך גדילה והתפתחות והוא תפריט שלא ניתן לעמוד בו לאורך זמן ועלול להביא אותך בסופו של דבר רק לעלייה במשקל ולתסכול!
    הדרך הטובה ביותר לשמירה על משקל תקין היא פעילות גופנית ובנוסף אכילה מסודרת של 5-6 ארוחות קטנות יחסית ביום והפחתה של שתיה מתוקה, ממתקים, חטיפים ונישנושים.
    הצעתי- התחילי לבצע פעילות גופנית, איכלי טוב בארוחות לאורך היום והפחיתי בשאר הממתקים/נישנושים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה

חסוי
    06/02/2008

אני לא בטוחה שהבנתי אותך נכוןן.. 1200 קלוריות ביום זה קצת מידי?!

אני מבצעת פעילות גופנית במשך שעה וחצי 6 פעמים בשבוע בחוגי ספורט

לפי הנתונים שלי תוכלי להגיד לי כמה קלוריות אני צריכה לאכול ביום פחות או יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט לבת 14

ענת אשכול
    06/02/2008

שלום,
    את בהחלט הבנת נכון - 1200 קלוריות זה ממש קצת לנערה בגילך במיוחד עם כמות הפעילות הגופנית אותה את מבצעת! בכלל- אני ממש מציעה לך לא לנסות ולספור קלוריות אלא להמשיך לבצע פעילות גופנית , לא לשתות שתיה מתוקה, להפחית למינימום ממתקים וחטיפים מלוחים ולפזר ארוחות ל- 5-6 ארוחות קטנות ביום.
    אם את רוצה את מוזמנת לכתוב לי מה את אוכלת ושותה במהלך היום ואני אראה מה ניתן לשפר... כתבי לי גם לאילו חוגים את הולכת.
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו