i need tips!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• i need tips!!!!
    הראל
    05/02/2008

לפני חצי שנה כשהיה החופש הגדול לא הייתי הולכת לחדר כושר, אחרי הכל רק לפני חודש מלאו לי 14
    אז לדעתי אני ממש פרה ולא אכפת לי שאחרים אומרים שהמשקל שלי תקין [ויש הרבה שאומרים את זה]
    אני בגובה 160 ושוקלת 72
    ואני מרגישה משנה כשאני מסתכלת במראה ושונאת את הגוף שלי.
    בזמן האחרון התחלתי דיאטה
    , אני חייה על סלטים ואורז, וגם התחלתי ללכת לחדר כושר אני ככה כבר שבועיים ולא הורדתי אפילו גרם אחד! וזה פשוט מעצבן אותי הייתי עושה הכל בשביל לשקול מתחת ל-60 ):

יש לכם עצות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    i need tips!!!!

הוספת תגובה

• תשובה להראל

ענת אשכול
    06/02/2008

הי הראל,
    קודם כל מצויין שהתחלת ללכת לחדר כושר המשיכי עם זה ואל תתיאשי - לפעמים לוקח זמן עד שמתחילים לראות תוצאות.
    אני חייבת לציין שדיאטה המבוססת של סלטים ואורז ממש לא ממומלצת- על מנת לרדת במשקל יש צורך בדיאטה מאוזנה בה את יכולה לאכול מכל אבות המזון (דגנים ולחם, ירקות, פרות, מוצרי חלב, בשר ודגים, שומנים ואפילו קצת קצת ממתקים) זו הדרך היחידה שבה אפשר להתמיד וגם לא לפגוע בגוף.
    המלצתי- המשיכי להתאמן! אכלי 5-6 ארוחות קטנות ביום (בוקר, ביניים, צהריים, ביניים, ערב, לילה)
    שתי הרבה מים והמנעי משתייה מתוקה, הפחיתי למינימום צריכת ממתקים וחטיפים מלוחים ושלבי בתפריט מוצרי חלב דל שומן, ירקות ופירות (כ-3 ביום).
    אם עדיין אין תוצאות אני ממליצה לך ללכת לקבל ייעוץ מדיאטנית מוסמכת ובכל אופן לא להתפתות לכל מיני דיאטות לא מאוזנות!
    בהצלחה ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו