מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילדה שכל הזמן רק רוצה לאכוליפעת12/02/2012
יש לי תאומים בני 3 (בן ובת). באופן כללי לשניהם אין בעיות אכילה ואפילו מנסים מזונות רבים וטעמים שונים.
אבל לילדה יש התייחסות אחרת לאוכל: כל הזמן רוצה לאכול "משהו קטן" בין ארוחות, 10 דקות לאחר סיום הארוחה היא אומרת שהיא רעבה (אין סיכוי שהיא באמת רעבה), כשהיא בוכה בגלל כל דבר ולא משנה מה היא מיד רוצה לאכול משהו...
אני כמובן לא מאפשרת את האכילה הבלתי פוסקת הזו אבל אני לא יודעת ממה הרצון הבלתי פוסק לאוכל נובע? ברור שזה לא רעב...האם אני מעודדת אצלה הפרעות אכילה עתידיות בכך שאני לא מרשה לאכול כל הזמן? האם זה ניסיון מצידה לקבלת תשומת לב בעזרת ויכוחים שאנחנו מנהלות כל הזמן סביב הנושא?
אשמח לעזרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה שכל הזמן רק רוצה לאכול - תגובה
מיכל מסר בן שלום12/02/2012שלום יפעת
ההנחה שהעלית היא בהחלט אופיונלית,
נסי לאורך תקופה לא לעשות "עניין" מהאכילה
כלומר, אם היא מציינת שרעבה תני לה עוד משהו לאכול (עדיף ירק או צלחת מרק)
נסי לא להכנס איתה לוויכוח על אוכל- היי החלטית ועברי לנושא אחר, אל תאפשרי לה להתעמת איתך בנושא האוכל
ספרי לנו איך מתקדם בעוד כמה ימים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)