תשובה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה דחופה
    ליאת
    01/04/2012

בתי בת 3 לא נוגעת בפירות וירקות בכללללללללל בכלום ,זה אפילו דוחה אותה , המצב מתסכל אותנו מאוד ואני על סף יאוש, היא סובלת מעצרויות כרוניות ומטופלת מגיל חצי שנה בפגלקס ושמן פאראפין ,
    השבוע היתה לה עצירות שההיתי חייבת לקחת אותה למיון לעשות לה חוקן , וכנראה שזה עשה לה טראומה , כי מאז היא מסרבת לאכול הרבה דברים וכמעט כל התפריט שהיא עוד אכלה : מעדן חביתה וגבינה פשוט דוחים אותה ,היא אמרה לי אמא אני לא רוצה לאכול הרבה שלא תכאב לי הבטן ההיתי בהלם... אני גם מפעילה עליה לחץ ומסבירה לה שאם תאכלי ירקות לא תכאב לך הבטן והיהי לך קקה.
    היא הסכימה לטעום עגבניה אבל כמעט הקיאה.... מרוב גועל... אני על סף בכי...וגם אם אעשה לה ירקות בצורת : "הלו קטי" זה לא יעזור .
    כל החכמולוגים אמרו לי פשוט להרעיב אותה בפירוש ככה ואם היא לא נוגעת בפירות וירקות אז אין אוכל ,,, אבל אני לא מסוגלת ניסיתי לכמה שעות ונשברתי...
    אין לי מושג איך להמשיך מפה מכיוון שהיא במודעות אחרי החוקן והיא מדברת על ההשלכות ..... מה לעשותתתתת????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובה דחופה

הוספת תגובה

• תשובה דחופה - תגובה

מיכל מסר בן שלום
    01/04/2012

טלי שלום
    בנוסף לירקות ופירות , יש להקפיד על צריכת נוזלים נאותה לאורך היום
    מכיוון שביתך אינה מוכנה לאכול פירות וירקות אל תלחצי עליה.
    ניתן להוסיף לתזונה הרגילה שלה סיבים תזונתיים בצורת אבקה- תכשירים כגון פסיליום ובנפייבר.
    את הסיבים התזונתיים ניתן להוסיף למים למעדן לחלב למרק וכו' אך יש צורך להקפיד על צריכה מרובה של נוזלים (מים)
    יש להקפיד כי ביתך תשתה לפחות 1.5 ליטר נוזלים ביום
    עדכני אותנו
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ...

ליאת
    01/04/2012

בתי שותה המון המון מים אם יש משהו באמת שהיא אוהבת אז זה מים והיא גם משתנת בהתאם ...
    יש לי בבית את הפייבר הירוק אז לתת לה כמה מזה ביום? והאם התוספת הזאת לנורמלקס והפארפין לא מזיקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ... - תגובה

מיכל מסר בן שלום
    01/04/2012

יש להוסיף לתזונה סיבים- בנפייבר על פי המומלץ על גבי האריזה
    אפשר גם כן לחשב כ 1 גרם סיבים לכל קילו משקל גוף
    ושוב יש להקפיד על צריכת נוזלים נאותה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו