חשיבות מנה בשרית לילד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיבות מנה בשרית לילד
    מרינה
    23/04/2012

שלום, אני אם לילד בן שנתיים וחצי. החלטתי לפנות לאיכם להתייעצות מאחר ולאחרונה התחלתי להיות מודאגת לגבי תפריט תזונה יומית של בני. הילד שלי הולך לגן פרטי ונשאר שם עד השעה 18:00 בערב. כאשר הוא מגיע לארוחת ערב ביתית רק בשעה 19:00-19:30 (עד שאנחנו מגיעים הביתה). בשעה מאוחרת שכזו אני מעדיפה לתת לו ארוחה קלה (לא בשרית), אך חמתי טוענת שחשוב מאוד שילד יוכל כל יום מנה בשרית בשביל ההתפתחות שלו ובגלל שאנו לא יודעים האם הילד אכל בגן מספיק בשר (אם בכלל), אז חשוב מאוד לתת לו לאכול מנה בשרית (הכוונה היא לעוף) גם בארוחת ערב. אני מבינה את הדאגה של חמתי, אך יחד עם זאת אינני מרגישה שלמה עם עצמי לתת לילד ארוחה בשרית לפני השינה (למרות שהילד נרדם אצלי רק בשעה 22:00 בגלל שאנו חוזרים הביתה מאוחר). לכן הייתי רוצה לקבל את דעתכם בנדון.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשיבות מנה בשרית לילד

הוספת תגובה

• חשיבות מנה בשרית לילד - תגובה

עדי מגד
    24/04/2012

הי מרינה,
    אני מבין את המחלוקת וכדי לראות האם יש כאן בעיה תזונתית צריך לראות האם בנך מתפתח באופן תקין , קודם כל, האם גובה ומשקל תקינים לגילו או יש האטה בקצב גדילה ( את יכולה להוריד טבלאות גדילה מהאינטרנט ולבדוק, דבר נוסף אפשר לשאול את הגננת האם הוא אוכל מנה בשרית וכמה ?
    לא חובה לתת לו כל יום מנה בשרית - ניתן לתת לו כתחליף גם חלבון איכותי הנמצא בביצה, חביתה, טונה ומוצרי חלב.
    האם אוכל סדיר בכל שאר הארוחות ? ולא מדלג על ארוחות ?
    לסיכום, צריך לראות את כל התמונה ורק לאחר מכן להחליט.
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו