מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםHELP :)22/02/2008
מאוד חשוב לי לאכול מה שבריא ומה שאני צריכה , ורציתי להתייעץ איתכן שתגידו לי אולי מה כדאי לאכול לארוחת בוקר\ערב\צהריים...
בדרך כלל בבוקר\ערב אני אוכלת: ביצה קשה\חביתה\לבנה\זעתר\טוסט\אבוקדו\טונה....ולפעמים כמה ביחד :Pעם מלפפונים ועגבניות
בצהריים זה אורז עם סלט ועוף....\פסטה \קוסקוס \שניצל .. ועוד כמה דברים אחרים
במהלךהיום אני אוכלת הרבהפירות גם...שותה מיצים רק טבעיים ואוכל מעט מאוד שוקולד ולחם(אני לא מתה על לחחם)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט בריא
ענת אשכול23/02/2008שלום,
ממה שאת מתארת בהודעתך את אוכלת תפריט בריא ומזין.
תפריט בריא ומאוזן כולל:
- שלוש ארוחות עיקריות (בוקר, צהריים, ערב) ובניהם ארוחות ביניים (קטנות) המשלבות במהלך היום את כל אבות המזון (דגנים, בשר, ביצים וקטניות, חלב ומוצריו, שמנים, פרות וירקות).
- הפחתה של מזונות עשירים בסוכרים פשוטים ושומנים כגון: מיצים, ממתקים, חטיפים, עוגות, וכו'
- שתיית מים מרובה
- וכמובן- פעילות גופנית יומיומית!
נראה לי ממה שאת מתארת שאת אוכלת בריא ומסודר, שלבי פעילות גופנית והקפידי על שתיית מים.
בהצלחה!
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכןן. שכחתי להגיד שאניש ותה הרבה מים
HELP :)23/02/2008:)
אני אוהבת את זה וזה עושה לי טוב....ובקשר לספורט, אני בחוג ריקוד ואני הולכת הרבה ומדי פעם עושה מתיחות שונות...
אני שמחה לראות שזה טוב... שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתית מים
ענת אשכול24/02/2008הי
אין ספק- שתית מים מרובה- ברכה!
שיהייה לבריאות
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)