מעדנים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעדנים...
    שירי
    06/08/2012

בת שנתיים וחצי פותחת את הבוקר בדני שוקולד (כשעתיים לפני ארוחת הבוקר). זה נראה לי מיותר ולא מזין, אבל אני לא יודעת כ"כ מה אני יכולה להציע לה במקום ואיך לשכנע אותה לשנות את ההרגל הזה.
    בעבר אכלה קורנפלקס, עוגיה עם חלב או שתתה שוקו - אבל איכשהו האפשרויות הצטמצמו ונשארנו רק עם דני שוקולד...
    אודה לעצתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעדנים...

הוספת תגובה

• מעדנים... - תגובה

מיכל מסר בן שלום
    08/08/2012

שירי שלום
    את צודקת, אכן החירה איך אומר לא משהו בכלל
    אל תשכחי שאנחנו ההורים בשליטה מלאה על התזונה של הפעוטות שלנו במיוחד בבית
    התחילי מזה שלא תקני דני שוקו הביתה
    הציעי לה משהו אחר לדוגמא אקטימל- ושתשתה עם קשית כך גם יהיה חוויתי ולפחות יהיה ערך מוסף של פרוביוטיקה
    תני לה 2 אופציות שאת שלמה איתן שמהן תוכל לבחור מה אוכלת...
    אני חושבת שהרגל זה קשור בגבולות ולא ממש באוכל וחשוב העמיד את הגבול, הורים רבים נוטים לוותר לילדהם דווקא במקום הזה כדי לא ליצור ויכוח על הבוקר, אך דווקא הרגל זה של ארוחת הבוקר הבריאה הוא הרגל חשוב לחיים.
    לכי עם הלב שלך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה

גלי
    08/08/2012

מיכל שלום,
    תודה על התשובה.
    אמשח לדעת במה בדיוק דני שוקולד אינו נחשב לבריא - ברור שמכיוון שמדובר בשוקולד מדובר בלא מעט סוכר, אבל אחרי הכל זה הרי גם חלב וסידן... לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה - תגובה

מיכל מסר בן שלום
    08/08/2012

דני שוקולד הוא בדיוק כמו גלידה שוקולד כלומר ממתק
    לא כדאי להתחיל את הבוקר עם כ"כ הרבה סוכר שמעלה את רמת הסוכר בדם
    בנוסף לא ממולץ להרגיל את הילדים לאכול הרבה ארוחות מתוקות ביום
    בנוסף שוקו- שוקולד מכיל כמיות לא מבוטלות של קפאין
    נכון עדיף דני שוקו על פני לא לאכול בכלל, ונכון מעדי חלב (גם אלו עם השוקולד) מכילים סידן אך גם גבינה לבנה חלב וגבינה צהובה מכילים לא מעט סידן.
    כמו שציינת קודם, לכי עם מה שאת מאימה בו- רק היי עקבית
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו