תינוקת בת 11 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 11 חודשים
    לרה
    04/09/2012

בוקר טוב,
    יש לי תינוקת בת 11 חודשים, היא רזה מאוד אבל אוכלת יפה,
    ב6.3 240 מטרנה
    ב9 פרות (לפני הפרות בגן נותנים לה כריך ופתי בר)
    12 ארוחה בשרי
    15 גמדים או דניאלה
    17.30 מנשנשת משהו קטן
    19 240 מטרנה

הבעיה היא ב15 עם הגמדים, בגן אמרו ששם היא לא מוכנה לאכול מטרנה, ואז המליצו לנו על גמדים, הבעיה שכשנגמר היא מתחילה לבכות (לצרוח) שרוצה עוד ואם נותנים לה בקבוק היא לא רוצה, אני חושבת ששני גמדים זה יותר מדי, השאלה מה עוד אפשר לתת לה בנוסף לגמדים? וגם איזה עוד סוג של יוגורט אפשר חוץ מגמדים ודניאלה?
    ואם התפריט נראה בסדר?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת 11 חודשים

הוספת תגובה

• תינוקת בת 11 חודשים - תגובה

מיכל וינברגר
    06/09/2012

שלום לרה,
    אכן, ביתך אוכלת יפה מאוד, והעובדה שבשלוש לא רוצה מטרנה -מראה לנו שהיא ממש מוכנה למזון מוצק.
    לא חייבים דווקא להיצמד למעדן ספציפי, אני תמיד ממליצה להתחיל דווקא עם היוגרטים הלבנים כדי לא להרגיל למאוד מתוק, כל יגורט לבן (בלי חתיכות)- יכול להיות מצויין.
    יכול להיות שהיא קמה רעבה וזקוקה למשהו יותר משביע.
    ניתן לנסות:
    פרוסה+ ממרח כלשהו- גבינה/חומוס/טחינה וסילאן/שקדייה
    ומעדן לבן או גמדים או כל מעדן אחר לא מאוד מתוק (ניתן לנסות גם מתיקות מעודנת)
    ניתן גם להוסיף פרי אולי בחתיכות קטנות או מרוסק.

גם בערב, יתכן וזה הזמן להושיב בארוחת ערב מסודרת עם כל בני הבית- ולאכול מתפריט המשפחה- חביתה, גבינה, אבוקדו, לחם ירק, וכ'..

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו