מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה....קורל01/03/2008
שלום,אני קורל אני בת-13 וחצי.שוקלת:62.גובה:150
אני חייבת להרזות ,
התפריט שנתתי לעצמי זה:
בבוקר:פרוסה עם קוט'ג.בצהריים:2שניצל טירס.בערב:2שניצל טירס.
בין לבין אני אוכלת פירות + ירקות
ואני שותה רק מים.
רציתי לדעת אם זה טוב או שתתנו לי תפריט אחר
תודה מראש..
קורל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף..
קורל01/03/2008חברה שלי הילה הציעה לי להשתמש באתר
אני שולחת הודעות מהמחשב שלה ושרשמתי קורל זה החליף לה תשם אז החזרתי להילה אבל אני קורל שלא תתבלבלו בנינו.
ממני:קורל.!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנוגע להרזיה
קוראל08/03/2008שלום.
שמי קוראל, גובהי 1.67
בעבר שקלתי 72 ק"ג, שזה המון ביחס ל-BMI, החלטתי לשנות את הרגלי האכילה, ותוך חודש ושבועיים ירדתי בסביבות ה-8 ק"ג.
כעת משקלי הוא בין 64-ל65 ק"ג.
התפריט נבנה ע"י שיקולים של אימי ולא ע"פ סיוע של גורמים אחרים.
רציתי לדעת אם הירידה במשקל היא לא דרמטית מדי, כי במשך יותר מחודשיים לא קיבלתי מחזור, ייתכן שהירידה במשקל בזמן היחסית קצר היוותה לגוף טראומה?
בנוסף, הייתי מעוניינת לשאול כמה ק"ג עודפים אני צריכה להוריד?
בתודה מראש
קוראל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לקורל
ד''ר הגר שפר01/03/2008הי קורל
באמת התבלבלנו מהשמות שהשתנו בין השאלות.
אז אני מצטערת על האיחור בתשובה.
לדעתי הדיאטה שבנית לעצמך איינה טובה.
אין מספיק חלבון - שהוא חיוני לבניית שרירים ועצמות. מחסור בחלבון יכול לפגוע בצמיחה לגובה ובבריאות.
אני מציעה שתעשי את התיקונים הבאים:
בבוקר:
פרוסה עם קוטג' - מצוין
ארוחת עשר - חובה סנדביץ קל עם גבינה, פסטרמה , עמק לייט או טונה
בצהריים:
במקום שניצל תירס - תאכלי ארוחה מלאה : חזה עוף + ירקות + כוס תוספת : פסטה / אורז / קוסקוס
אחה"צ : 2 פירות
בערב:
שניצל תירס + גבינה לבנה
או: 2 ביצים + ירקות + גבינה + לחם
או יוגורט עם פירות
בהצלחה
ותעדכני אותי איך הולך לך...
הגר
בין לבין אני אוכלת פירות + ירקות
ואני שותה רק מים.
רציתי לדעת אם זה טוב או שתתנו לי תפריט אחר
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגר
קורל02/03/2008אין ילך על התפריט שנתת לי,
אבל את לא חושבת שזה הרבה אוכל כי אני רוצה לרדת במשקל
[כמה שיותר מהר]
אני שמנה.=[* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)