הורדה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדה דחופה
    דניאלה
    03/03/2008

אני עו בת 12 גובה 1.45 שוקלת 45 ק"ג אבל יש לי הרגשה שהרזתי הרבה אין לי משקל בבית ולכן אני לא יכולה לשקול את עצמי אני רוצה לשאול אם 45 זה תקין וגם איך אני מורידה בדיוק 6 קילו למרות שקרעתי שזה תקין אבל אני לא מרגישה אם עצמי טוב לכן החלטי להוריד אם את יכולה בבקשה לעשות לי רשימה של תפריט יומי ולמשך כמה זמן ותרגילי ספורט שיעזרו לי בשביל להוריד 6 קילו אם אפשר שתעני לי במהירות בתודה דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדה דחופה

הוספת תגובה

• תשובה לדניאלה

ענת אשכול
    09/03/2008

דניאלה שלום,
    משקלך בסה"כ תקין ביחס לגובהך ובטח שאינך צריכה לרדת 6 ק"ג! את בגיל שבו את צומחת לגובה וירידה קיצונית במשקל עלולה לפגוע בגובה הסופי שלך ןכן בהתפתחותך!!!
    אם את מעונינת לשמור על משקל תקין הרבי בפעילות גופנית (יום יום) המנעי משתית מיצים ומשקאות מתוקים מכל סוג, הפחיתי למינימום ממתקים חטיפים ומשקאות עשירים בשומן ו/או סוכר (כגון בורקסים, פיצות, ג'חנון, עוגות , עוגיות, סוכריות, במבה , ביסלי, ציטוס וכו...) איכלי מסודר אל תדלגי על ארוחות ועל תנסי לעשות דיאטות קיצוניות מהם רק משמינים
    בהצלחה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו