מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבת שלי לא אוכלת כמעט כלוםםםאחת17/12/2012
היי! הבת שלי בת שנה ו9 חודשים, מאז ההסלמה בדרום היא הפסיקה לאכול אוכל ממש. היא הייתה אוכלת יחסית מסודר.. לא הכל היא הייתה אוהבת אבל היא הייתה אוכלת. מאז, היא פשוט הפסיקה לאכול מבושל. לא מוכנה בשום פנים ואופן להכניס משהו לפה. היא יונקת בלילה ובמשך היום. ואני נותנת לה לינוק ביום מכיוון שאם לא זה היא פשוט לא תאכל.. ממתקים, ביסקוויטים וכאלה לא מעניינים אותה. רק לפעמים היא אוכלת במבה או משו כזה.. לאחרונה היא הסכימה גם לאכול פרוסות לחם פרוס עם ממרח שוקולד. שום דבר אחר לא בא בחשבון... היא פשוט מוציאה הכל מהפה. ולא מוכנה להכניס שוב. אין לי מושג מה לעשות. היא אלרגית לחלב, אז אין לה מקור לסידן, ברזל וכל זה.. כי גם טחינה/בשר/קטניות שהיא הייתה אוכלת היא כבר לא רוצה. לא מסתכלת לכיוון אפילו..
מה עושים???!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב
אחת17/12/2012הייתי איתה לפני ההסלמה בטיפת חלב, היא הייתה באחוזון. ושקלה מצוין. אבל אני משערת שמאז זה היא השתנה.. כי כל זה התחיל רק אחרי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבת שלי לא אוכלת כמעט כלוםםם - תגובה
מיכל מסר בן שלום19/12/2012שלום לך,
ראשית אינני חושבת שהפיתרון הוא לתת לה כל דבר, ממתקים וחטיפים אינם מחליפים ארוחה.
שנית- במקרה הזה הייתי מנסה להוריד את כמות ההנקה במלך היום
מכיוון שאת מרבה להניק ביתך לא ממש רעבה ועל כן לדעתי מסרבת לאכול אוכל אחר.
הנקה היא גם תחושת ביטחון קירבה וחום .
יתכן כי המצב הבטחוני הרעוע גרם לפחדים אצל ביתך
אני ממליצה לפנות לאיש מקצוע
ובמידה וההפרעה לא עוברת החודש הקרוב אף להגיע למרכז להפרעות אכילה של ילדים ופעוטות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)