מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת שנה שלא אוכלת כמעט כלוםמאיה31/12/2012
שלום רב,
אני בעלת פעוטון ועובדת עם פעוטות כבר 10 שנים, כך שיש לי אינדיקציה על כמות ואיכות התזונה בגיל הזה. לא נתקלתי מימיי בתינוקת כל כך עקשנית וסרבנית לאוכל ("הסנדלר הולך יחף"). היא נמצאת במסגרת ויש סדר יום ושעות קבועות של ארוחות מגוונות והאוכל פשוט לא מעניין אותה. היו הצלחות בודדות של חצי חביתה, תות, חצי פרוסת לחם עם טחינה, מעט עוף. אני מניקה אותה כפעמיים ביום ומקבלת בקבוק אחד ביום ובקבוק אחד לפני השינה. חשוב לציין שההנקה או הבקבוק הם רק אחרי נסיון כושל לתת מוצקים. ניסיתי לשתף אותה בארוחות משפחתיות אך היא רק עשתה בלגאן עם האוכל וטעמה שניים - שלושה ביסים. אני ממש מיואשת... היא גם לא עולה במשקל כבר ארבעה חודשים ויורדת באחוזונים... שוקלת רק 8.5 ק"ג בגיל שנה וחשוב לציין שהיא מאוד גבוהה לגילה. התחלתי לתת לפני כשבוע "פדיאשור קומפליט" להשלמה תזונתית... מה דעתך???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת בת שנה שלא אוכלת כמעט כלום - תגובה
מיכל מסר בן שלום10/02/2013מאיה שלום
ראשית את פועלת הייטב, חשוב להמשיך להציע מזון שונה
גם אם הילד יעשה בלאגן וגם אם הרוב יהיה על הרצפה
להשלמה בהחלט ניתן לתת הנקה או תמ״ל
שנית- בגילה של בתך אני לא ממליצה על פדיאשור
הפורמולה הנל מיועדת לילדים שכבר לא מוזנים מתמ״ל או הנקה
הסיבה- תרכובות המזון לתינוקות וההנקה מכילים את כל מה שיש בפדיאשור
ואף יותר
ובנוסף מכיון שהפדיאשור מתוק, ביתך עשויה לסרב בהמשך לכל סוג של מזון שאינו מתוק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)