ילד בן 5 לא אוכל בבית כלום!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 5 לא אוכל בבית כלום!!!!
    לריסה
    01/01/2013

שלום!!! אני זקוקה לעזרה והכונה דחוף! ילד שלנו, בן 5 , לא אוכל בבית כלום! הוא תמיד בעיתי באוכל, זה לא משהו חדש, אך בזמן אחרון ישנה החמרה ( גם בגן ). ! סוף שבוע אחרון הוא לא אכל כלום, בארוחות ערב, למשל , יושבת כל המשפחה ביחד : אני, בעלי, בן ובת הקטנה. הוא בזמן ארוחה עושה הכל, רק לא לאכול: משחק עם אוכל, מדבר בלי הפסקה, יש לציין שאין טלוויזיה בזמן ארוחה, ואני מכינה אוכל שהוא כן אוהב, אבל גם עם זה הוא עושה בעיות.
    מה לא ניסינו, לעודד, לעניין, לאניש.... שום דבר לא עוזר. תמיד בסוף זה עצבים שלנו, בכי שלו , לפעמים אוכל בפח זבל...
    המצב הנוכחי מאוד מתיש ומתסכל... לא יודעים מה לעשות, לא רוצים מלחמות בבית !!!
    מבקשת תשומת לבכם לנושא הכאוב שלנו, עזרה והכוונה.
    תודה מראש!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ילד בן 5 לא אוכל בבית כלום!!!! - תגובה

עדי מגד
    06/01/2013

היי,
    אין פה פתרון קסם , מציע שתפגשו עם דיאטנית מומחית בענין או עם יועצת להדרכת הורים, כנראה שיש כאן ענין רגשי שצריך להתיחס אליו.
    כל טוב
    ביי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבדוק את זה יותר לעומק

מירב
    22/01/2013

זה באמת מצב מדאיג ולא נעים, אבל מצד אחד מהניסיון שלי עם הילד ולאחר התייעצות גם עם דיאטנית וגם נטורפתית, שתיהן אמרו דבר אחד שהוא נכון, כאשר הילד רעב, אז בטוח הוא יבקש לאכול. הרעב זה משהו שהילד לא יהיה מסוגל להתמודד איתו ויהיה חייב אוכל. אולי את גם צריכה לבדוק מבחינה חברתית למה הוא לא אוכל גם בגן וגם כאשר אתם יושבים ביחד. בגלל זה אני חושבת שאת צריכה לקחת אותו גם ליעוץ או משהו בסגנון. ועוד משהו, בגלל שהוא לא אוכל טוב, אני ממליצה לך לתת לו תוסף טבעי שזה סירופ (טעים לילדים) שנקרא סמבוקיד של סופהרב שהוא משלים את התזונה ומחזק את מערכת החיסון. זה מה שאני נותנת לילד שלי בזמן הזה ובזמן שעשה בעיות עם האוכל.
    ממליצה לך לבדוק על זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו