מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה לרדת במשקלשירה07/01/2013
שלום רב ,
שמי לירז ואני עוד מעט בת 11 , אני שוקלת 57 ק''ג והגובה שלי הוא 164. אני סובלת מכולסטרול גבוה בדם ואני משתדלת לשמור באוכל . אני חושבת שהמשקל שלי הוא עודף ונראה לי שאני קצת שמנה. ניסיתי לא לאכול הרבה ולדלג על ארוחות אבל זה לא ממש עזר . אני אשמח לקבל עזרה ועצות מיכם .
בברכה ,
לירז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב
שירה07/01/2013נראה לי שהייתי פעם אצל מיכל מסר בן שלום מטופלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לרדת במשקל - תגובה
מיכל מסר בן שלום14/01/2013היי שירה
ראשית הרשי לי לומר שאת מאוד מאוד גבוה לגילך.
לאור זאת אני חושבת שאת מרגישה יותר ״גדולה״ מבנות אחרות בנות גילך
אני חושבת שיש מקום לבנות לך תפריט ספציפי בעיקר עקב הכולסטרול הגבוה
וכן חשוב מאוד להיות במעקב אצל דיאטנית
במשקל כמו שלך, אני לא בהכרח ממליצה לרדת במשקל, אלא
לשמור על המשקל כמה שיוצר זמן, ובמקביל לגבוה
חשוב לבנות לך תוכנית שתהיה דלת שומן וכולסטרול
וכן תוכנית כזו שתעזור לך לשמור על המשקל
בנוסף אני ממליצה לבצע פעילות גופנית לפחות 3 פעמים בשבוע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)