עזרה- דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה- דחוף!
    אנונימית
    10/03/2008

טוב, אני ילדה בסביבות הגיל 12.6, והBMI שלי במצב שאני מניחה שהוא תקין (גובה 1.60 ומשקל 45 ) אבל יש לי כמה בעיות.. אגב, כבר קיבלתי מחזור, אז אני מניחה ששינוי קיצוני בצורת הגוף שלי כבר לא יהיה.

הראשונה היא שבמשפחה שלי יש נטייה חמורה להשמנה, למזלי, בנתיים זה לא פגע בי, אבל אני מפחדת, באופן אובססיבי שזה כן, מה שגורם לי כמובן לפסיכולוגייה הפוכה מכאן נובע שאני אוכלת יותר. אני באמת לא יודעת מה לעשות. ואף דיאטנית לא מוכנה לקחת אותי אפילו לא כדי לשמור שאני אוכלת נכון ומאוזן, בטענה שאני סובלת מתת משקל, ושאני קטנה מידי בשביל לקבל ייעוץ. השניה היא שאני (כמו שציינתי כבר) אוכלת בלי הפסקה, אני פשוט לא מסוגלת לאזן, ואם אני מצליחה זה לא ליותר מיומים, אני טוחנת בלי הפסקה, לדוגמא אכלתי היום חצי חטיף קורני, יוגורט, 2 עוגיות, במבה, חצי ביסלי, סנדוויץ ושני תפוחי אדמה (אני מניחה שהבהרתי את טענתי) אני שונאת אחר כך לחשוב על זה! מה שגורם לי לחשוב על זה יותר, אני לא מסוגלת אני חייבת שמישו יעזור לי לפני שזה יתחיל להשפיע עליי. אני באמת צריכה עזרה, באמת. ואין לי למי לפנות, אז בבקשה תענו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה- דחוף!

הוספת תגובה

• תשובה לאנונימית

ענת אשכול
    16/03/2008

שלום לך
    כפי שידוע לך את במשקל תקין ואין לך צורך בירידה במשקל. דפוס האכילה שאת מתארת אכן בעייתי ומאוד מאוד מתסכל ואין לי ספק שעזרה ותמיכה יכולו לסייע לך. יחד עם זאת אין באפשרותי לסייע לך במסגרת זו של הפורום כיוון שאני צריכה להכיר אותך יותר ובאופן הזה זה בלתי אפשרי. אני מציעה לך לפנות להוריך או למבוגר אחר אליו את מרגישה קרובה ולבקש שיפנו אותך לקבלת תמיכה ועזרה
    בהצלחה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו